Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ -6 ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2019 15:31

Δύσκολα τα πράγματα για τον Πανιώνιο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, καθώς, όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρει αδειοδότηση και έτσι θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς, ενώ θα έχει και περιορισμό στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

Αν δεν ανατραπεί κάτι κατά την εξέταση των φακέλων από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, τότε οι Νεοσμυρνιώτες θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και, όπως είπαμε, και με περιορισμό στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις τους. Αυτό διότι η διοίκηση δεν κατάφερε να πετύχει τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις για τις οφειλές σε Εφορία και κρατικά ταμεία, κάτι που θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες και ενώ θα έχει ήδη κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης, άρα δεν θα μπορεί να μπει στην πορεία.

Η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή τον Μάιο και αν τελικά δεν πάρει άδεια ο Πανιώνιος τότε θα ισχύουν τα παραπάνω. Όσον αφορά στις ανανεώσεις ή τις μεταγραφές θα μπορεί να αποκτήσει τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού μόνο έναν παίκτη άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο, με μεταγραφή ή δανεισμό και άλλον έναν τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Παράλληλα θα έχει δικαίωμα για μόνο δύο ανανεώσεις συμβολαίων, άνω των 23 ετών, ανεξαρτήτου αν μιλάμε για Έλληνα ή ξένο.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη και ώρα 13:00 την ΠΑΕ Πανιώνιος, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, στον εντός έδρας αγώνα της, κόντρα στην ΑΕΛ, που έγινε στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass