Διεξάγεται αυτό το διήμερο το «6th Kissavos Road Tour 2019»

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2019 16:20

Ο Ποδηλατικός ΑΣ «ΠΗΝΕΙΟΣ», η «Cycling Hellas», η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Αγιάς, συνδιοργανώνουν σήμερα και αύριο τον αγώνα με την επωνυμία «6th Kissavos Road Tour 2019» στην πανέμορφη περιοχή του Κισσάβου.

Πρόκειται για ένα καθιερωμένο μεγάλο ποδηλατικό γεγονός, καθώς προσελκύει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αθλητών, συνοδών και θεατών από όλη τη χώρα. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η τουριστική ανάδειξη του Κισσάβου και των παράλιων του νομού και αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της ποδηλασίας. Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της UCI. Κάθε αγώνας είναι ανεξάρτητος, ο κάθε αθλητής μπορεί να αγωνιστεί σε όποιο αγώνα επιθυμεί ή και στους δύο. Οι κατηγορίες που συμμετέχουν αφορούν ηλικίες 15 ετών+, Παίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών, Μάστερ 30+, 40+, 50+, 60+, OPEN 18+, 30+, 40+, 50+. Σήμερα, πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί αγώνας ατομικής χρονομέτρησης 6 χλμ. με εκκίνηση από το Στόμιο και τερματισμό στην Καρίτσα Κισσάβου. Αύριο θα διεξαχθεί αγώνας αντοχής 106 χλμ. με προεκκίνηση (με συνοδεία) από το Στόμιο προς τα Τέμπη και -αφού ολοκληρωθεί η κυκλική διαδρομή γύρω από τον Κίσσαβο και διασχίζοντας τα όμορφα παράλια του νομού- ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία του χωριού Καρίτσα. Η διοργάνωση θα υποδεχθεί περισσότερους από 250 αθλητές διαφόρων κατηγοριών από σχεδόν όλα τα ποδηλατικά σωματεία της χώρας, μαζί με συνοδούς και παράγοντες, ενώ πλήθος θεατών αναμένεται να παρακολουθήσει τον τερματισμό του αγώνα στην Καρίτσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass