ΣΤΟΠ σε αντίπαλους οπαδούς

*ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ *ΦΕΣΤΑ: «ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ»

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 22:02

Τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι τα πιο εμπορικά αλλά και τα πιο επικίνδυνα με βάση τη φίλαθλη συμπεριφορά των οπαδών. Ειδικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς είναι πολύ πιθανό η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι αυτό να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε για μια ακόμα φορά να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς των δύο αυτών ομάδων και ειδικά για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν ούτε τη μέρα του αγώνα.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.

2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:

α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας.

β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ, Κύπρου 72, με τις νόμιμες προϋποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).

γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.

δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 και 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο των οργανωμένων Monsters.

Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική».

 

ΦΕΣΤΑ: «ΕΠΡΕΠΕ

ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ»

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στην Αθήνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League με τον τεχνικό της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα να εγκωμιάζει τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας: «Έπρεπε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Για μένα σημαντικό ότι αντιδράσαμε στο 0-1 και δείξαμε πόσο σκληρή ομάδα είμαστε».

Και στη συνέχεια μίλησε για τον Πανιώνιο λέγοντας: «Πρέπει να αποδείξουμε πόσο σκληροί είμαστε και στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Τις τελευταίες αγωνιστικές φαίνονται και οι καλές ομάδες αλλά και το πώς λειτουργούν. Πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Στο μεταξύ επανέρχεται ο Νούνιτς που εξέτισε την ποινή του και προβλήματα η ομάδα δεν αντιμετωπίζει, πλην των γνωστών απουσιών των Ντέλετιτς, Λεοζίνιο και Χούμπτσεφ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Την αντίθεσή της στην αναδιάρθρωση εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέροντας σε ανακοίνωση :

«Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την αναβολή για ένα χρόνο της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος της Super League και τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14 για τη σεζόν 2020-2021.

Αυτή είναι η πάγια θέση μας και δεν τη διαπραγματευόμαστε.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ προτείνει για την αναδιάρθρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων την εισαγωγή κριτηρίων – προϋποθέσεων για να γίνει για πρώτη φορά και να παραμείνει μία ομάδα επαγγελματική.

Τα κριτήρια – προϋποθέσεις είναι τα κατωτέρω:

1. Γήπεδο-Στάδιο για τη διεξαγωγή αγώνων Super League ή Football League.

2. Ύπαρξη προπονητηρίου.

3. Ιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτρια εταιρεία με ονοματεπώνυμο, εμφανές επάγγελμα ή επιχείρηση και επαρκή οικονομικά διαθέσιμα και εμφανή προέλευση των χρημάτων.

4. Μέσος όρος προσερχόμενων θεατών τουλάχιστον 2.000 μη υπολογιζόμενων των εισιτηρίων με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες (ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ).

5. Ιστορικότητα των ομάδων και πόλη – νομός την οποία έχουν στην έδρα τους».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass