Κουμπαράκης στην Τούμπα, Παπαδόπουλος στο ΟΑΚΑ

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ -ΕΠΟΠΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΚΑΓΚΑΣ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΛΑΜΙΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2019 16:05

Τους διαιτητές των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ, αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου.


Ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης ορίστηκε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης που θα λάβει χώρα στην Τούμπα στις 19:00. Βοηθοί του Θρακιώτη ρέφερι ορίστηκαν ο συντοπίτης του Χρήστος Τζιώτζιος από την ΕΠΣ Θράκης και ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την ΕΠΣ Πιερίας, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης της ΕΠΣ Άρτας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιαννιώτης Δημήτρης Κύρκος που όμως ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας.
Όσον αφορά τον έτερο ημιτελικό, αυτόν της ΑΕΚ με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης στις 21:30, άρχοντας του αγώνα ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επίσης από την ίδια ΕΠΣ και ο Δημήτριος Γκάγκας από την ΕΠΣ Λάρισας, ενώ επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και ο τέταρτος διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Απόστολος Κουρκούνας από την ΕΠΣ Χανίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass