Κόντρα μεταξύ Κούγια και Λεοζίνιο

* ΓΙΑ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ * «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ» ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2019 15:28

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του ποδοσφαιριστή Λεοζίνιο (μάλιστα ήταν θέμα συζήτησης στην προπόνηση) αφού ο πρώτος σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τον δεύτερο ως «ποδοσφαιρικό απατεώνα».

Ο κ. Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεοζίνιο, δεν θα τον ανανεώσουμε. Ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία μου. 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο και 150.000 ευρώ Εφορία και έπαιξε έξι παιχνίδια. Ήταν απαίτηση του Πάους. Ο Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας. Σας το λέω ευθέως, μ' αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Λεοζίνιο περνάει χαρισάμενη. Για να καταλάβετε, μόλις τον πιέσουμε λίγο πονάει το πόδι μου, πονάει η μέση μου. Δεν έχει προσφέρει το παραμικρό. Τον βάλαμε στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύο έγινε αλλαγή. Δεν ακούμπησε την μπάλα. Μιλάμε τώρα ούτε να βάλει το ποδαράκι του και εμείς να πούμε ότι άντε 300.000 ευρώ έκανες μια πάσα».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση Κούγια και σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε την παρακάτω ανάρτηση: «Σε όλη την ποδοσφαιρική μου καριέρα έμαθα να μιλώ μόνο εντός των γραμμών του γηπέδου και ποτέ έξω από αυτές. Σχετικά με την αήθη, απρόκλητη και συκοφαντική επίθεση που δέχομαι από χθες δημόσια, αναφορικά με την ποδοσφαιρική μου αξία, την εγχείριση αποκατάστασης τραυματισμού μου στο χέρι και το πόσο τελικά "κοστίζω" φέτος στην ομάδα μου, μετά από δικές μου αποφάσεις και πρωτοβουλίες, θα περιμένω να μιλήσει επίσης δημόσια, για μένα, η ίδια μου η ομάδα. Δε θα επιτρέψω όμως σε κανέναν να δυσφημεί, να συκοφαντεί και να διακινδυνεύει το ποδοσφαιρικό μου μέλλον και την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο γιατί δεν σέβεται την ιστορία μου στα ελληνικά γήπεδα αλλά κυρίως γιατί σε μια τόσο κρίσιμη για την ομάδα μου καμπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει ίχνος σεβασμού στον ιδρώτα και τις προσπάθειες των συμπαικτών και του προπονητή μου αλλά και στην αγωνία του κόσμου της ΑΕΛ, που γνωρίζει πολύ καλά κάτω από πόσο αντίξοες συνθήκες και καταστάσεις υπηρετούμε με περηφάνια τα χρώματα και την ιστορία της. Έχω μάθει πολύ καλά να δίνω τις απαντήσεις μου, όπου και όταν χρειάζεται...».

Τέλος ο Λεοζίνιο...

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο κ. Κούγιας ανταπάντησε στον Λεοζίνιο αναφέροντας μεταξύ των άλλων: «Γνωρίζω ποιος του έγραψε την απάντηση και αύριο θα είμαι στη Λάρισα για να τον συναντήσω και να τον ρωτήσω τι σχέση έχει μαζί του. Εάν ήξερα ότι έχει σχέση με αυτόν που έγραψε την απάντηση θα τον είχα διώξει χθες. Για ποιον αγώνα μιλάει ο Λεοζίνιο ότι δίνει με αντίξοες συνθήκες για την ιστορία της ΑΕΛ αφού από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Λάρισα έχοντας το πιο ακριβό συμβόλαιο, λόγω Πάους, κοροϊδεύει σε όλες τις προπονήσεις από αυτές που συμμετέχει, όταν δεν προφασίζεται τον τραυματία με οποιονδήποτε προπονητή, δεν έχει προσφέρει τίποτα, δεν έχει πάρει ούτε μία κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα, έχει βάλει μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο και στα τρία τελευταία ματς που παίζαμε την ύπαρξή μας στο Αγρίνιο όσο έπαιζε χάναμε 2-0 και μόλις βγήκε ισοφαρίσαμε και παραλίγο να κερδίσουμε, στην Κρήτη δεν ακούμπησε την μπάλα και τη μία και μόνη φορά που βγήκαμε με παίκτη παραπάνω μετά από ηρωική ενέργεια του Secerovic αντί να πασάρει στον ελεύθερο παίκτη κατέστρεψε την επίθεση με ένα σουτ από τα 30 μέτρα λες και το έκανε επίτηδες και αμέσως μετά αντικαταστάθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι στα Γιάννενα όσο έπαιζε ήταν σαν να παίζουμε με 10 παίκτες και στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που κάνει 3 τελικές κατά μέσο όρο σε κάθε ματς είχε 10 τελικές». Η δήλωση αυτή δείχνει την έξοδο στον Λεοζίνιο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass