Μεταγραφικό μπαράζ ξαφνικά στην ΑΕΛ!

* ΠΗΡΕ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ * ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2019 22:27

Μεταγραφικό μπαράζ άρχισε η ΑΕΛ με στόχο, όπως έλεγε κορυφαίο στέλεχος, να τελειώσουν οι μεταγραφές για την επόμενη χρονιά μέχρι το Πάσχα.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει αποκτήσει δύο παίκτες και κινείται στην απόκτηση δύο ακόμα. Ο πρώτος είναι ο Σέρβος που γράψαμε χθες και αγωνίζεται μεσοεπιθετικός αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και δεύτερος Σέρβος που υπέγραψε στην ομάδα. Αυτός παίζει αριστερό μπακ, έχει ηλικία 32 ετών και αποτελεί βασικό στέλεχος στην ομάδα του που διεκδικεί πρωτάθλημα σε ένα από τα πολύ καλά πρωταθλήματα της Βαλκανικής χερσονήσου. Δύο λοιπόν Σέρβοι έχουν υπογράψει και έχουν ενταχθεί στη δύναμη της ΑΕΛ ενώ αυτή τη στιγμή η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός επιτελικού μέσου. Στόχος είναι να τελειώσουν οι μεταγραφές νωρίς για να είναι έτοιμη η ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Άρχισε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 30 Μαρτίου στη Λάρισα όπου οι «βυσσινί» με νίκη «σφραγίζουν» την παραμονή και υπό προϋποθέσεις την απευθείας παραμονή(υπενθυμίζουμε ότι η 13η θέση οδηγεί σε αγώνα μπαράζ παραμονής). Στον αγώνα αυτό δεν θα παίξει ο τιμωρημένος Νούνιτς και οι Ντέλετιτς (έχει τεθεί εκτός ομάδας) και Χούμπτσεφ (τραυματίας). Από σήμερα όλες οι προπονήσεις θα γίνονται πρωί ενώ οι ποδοσφαιριστές θα έχουν μια μίνι ξεκούραση από το Σάββατο το πρωί ως τη Δευτέρα το απόγευμα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass