Τα αδέλφια Δρακωτού γράφουν τη δικιά τους ιστορία στη Λάρισα

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2019 15:31

Τα αδέλφια Δρακωτού γράφουν τη δικιά τους ιστορία στον λαρισινό αθλητισμό και για να ακριβολογούμε στο χειμερινά σπορ καθώς οι δύο αθλητές του ΕΟΣ στο αγώνισμα του διάθλου αναδείχθηκαν πανελλήνιοι πρωταθλητές.

Είναι η πρώτη φορά που η Λάρισα έχει μια τέτοια πρωτιά και συνέβη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου.

Στους εφήβους και στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης ο Γιώργος Δρακωτός ήταν πιο εύστοχος (9 άστοχες) από τους συναθλητές του και πέτυχε να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος με συνολικό χρόνο 61:55,0. στο οποίο οι αθλητές τρέχουν 10 χλμ και ρίχνουν 20 βολές.

Στο αγώνισμα της ταχύτητας ο Ευάγγελος Ηλίας με χρόνο 28:20,64 και έξι άστοχες βολές κέρδισε στις λεπτομέρειες τον τίτλο του πρωταθλητή και το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία Παίδων έγιναν απίστευτα πράγματα με τρεις αθλητές να διεκδικούν τα μετάλλια και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος. Τελικά στην ατομική χρονομέτρηση ο Αχιλλέας Δρακωτός ήταν ο μεγάλος νικητής με χρόνο 16:13,6 και μία άστοχη βολή. Στο Ατομικό αγώνισμα Διάθλου στο οποίο οι αθλητές τρέχουν 4,5 χλμ. και ρίχνουν 10 βολές.

Στον αγώνισμα της ταχύτητας ο Αθανάσιος Γάστης με απόλυτη ευστοχία στις βολές και χρόνο 10:52,20 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass