Πάλι δεν αξιοποίησε την έδρα του...

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παρότι προηγήθηκε με πανέμορφο γκολ του Καραλούλη (52’), παραχώρησε ισοπαλία στον Θησέα Αγριάς(1-1) - Αυξήθηκε, πάντως, η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2019 19:23

Συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την υπόθεση παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος και πάλι δεν αξιοποίησε την έδρα του.


Συγκεκριμένα, οι «Πράσινοι» παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον Θησέα Αγριάς, όμως παρά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα αύξησε χθες την απόσταση που τη χωρίζει από την επικίνδυνη ζώνη, στον 4ο όμιλο.
Φυσικά, αν οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα έφθαναν στη νίκη με αντίπαλο την ομάδα της Μαγνησίας, σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα «κλείδωναν» τη διατήρησή τους στο μικρότερο εθνικό πρωτάθλημα σε μία ημέρα εορταστική για την Τσαριτσάνη, καθώς λάμβαναν χώρα οι τιμητικές εκδηλώσεις εις μνήμην του Διδασκάλου του Γένους Κωνσταντίνου Οικονόμου του Εξ
Οικονόμων, το όνομα του οποίου φέρει ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος της ιστορικής κωμόπολης.
Οι Τσαριτσανιώτες ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα - σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην πλειονότητα των εντός έδρας αγώνων οπότε βρίσκονταν κατά κανόνα να «κυνηγούν» το σκορ - προηγήθηκαν, αλλά δέχθηκαν σχεδόν αμέσως την ισοφάριση. Αξιοσημείωτο είναι, δε, ότι επαναλήφθηκε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, που όμως διατήρησε τη βαθμολογική διαφορά υπέρ των φιλοξενουμένων.
Στο 3’ ο Μπαλογιάννης ευρισκόμενος σε θέση βολής κόπηκε σε κόρνερ πριν διεκδικήσει την επίτευξη γκολ, ενώ στο 17’ από δεξιά ο Χάμος πλάσαρε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 25’ μετά από κόρνερ του Μπαλογιάννη, η κεφαλιά του Κατσαμάγκα έφυγε έξω από την εστία, ενώ στο 36’ η νέα κεφαλιά του ιδίου μετά από σέντρα του Γαλάνη είχε την ίδια τύχη. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία οι γηπεδούχοι την έχασαν στο 42’, όταν μετά από σέντρα του Ντούφα, ο Κουμπούρας πλάσαρε προς την εστία για να αποκρούσει προ της γραμμής τέρματος ο Διαμαντόπουλος, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Τσάτσου κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.
Η υπεροχή των «πρασίνων» της Τσαριτσάνης καρποφόρησε στο 52’, όταν ο Καραλούλης με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Κεφαλά (είχε προηγηθεί πρώτο σουτ του ιδίου που κόντραρε στα σώματα) αλλά το προβάδισμα έμελλε να διατηρηθεί επί μόλις τέσσερα λεπτά. Στο 56’ σε μία στιγμή αδράνειας ο Βλάχος σούταρε απέναντι από τον Αναστασίου, αυτός απέκρουσε αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Τσιουρής ανενόχλητος ισοφάρισε με σουτ για τον Θησέα Αγριάς.
Στο 58’ μετά από σέντρα του Γκαμπέτα, ο Μπαλογιάννης με κεφαλιά από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ στο 72’ δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε σύρριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 75’ σε σουτ του Χάμου προς την κατεύθυνση της εστίας η μπάλα βρήκε το χέρι του Διαμαντόπουλου αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν συνέτρεχε περίπτωση πέναλτι, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο φινάλε της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι (90’+2’) λίγο έλειψε να «κλέψουν» τη νίκη φθάνοντας στην ολική ανατροπή, όταν ο Κοτζαθανάσης έφυγε στην αντεπίθεση ( η μπάλα, πάντως, βρήκε και το χέρι του χωρίς να καταλογιστεί επιθετικό φάουλ) και πάσαρε στον Ζάχο που νικήθηκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ από τον Αναστασίου, που απέτρεψε μία εντελώς άδικη (με βάση τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού) εξέλιξη.
Καλή ήταν η διαιτησία του Εδεσσαίου Θωμά Μαυρίδη και των βοηθών του Γιώργου Ταγκαλίδη - Γιώργου Μίλτση, που ελέγχονται, πάντως, ειδικά για την τελευταία φάση. Κίτρινη κάρτα αντίκρισε ο Γιαουπλάρη του Θησέα (80’), ο οποίος επιδίωξε να αποβληθεί στο 90’+3’ με δεύτερη, προκειμένου να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.
OIKONOMOΣ TΣAΡITΣANHΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Ντούφας (46’ Χατζής), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (73’ Τόλιος), Κατσαμάγκας (70’ Μουλτσιάς), Μπαλογιάννης, Γκαμπέτας.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ (Απόστολος Μπακάλης): Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Δίντσης, Γιαουπλάρη, Βαν Ντε Γούιχε (46’ Μπόρας), Χατζησταμάτης, Πέτσης, Φραγκογιάννης (64’ Νιαώτης), Βλάχος (82’ Κοτζαθανάσης), Οικονόμου, Τσιούρης (79’ λ.τρ. Ζάχος).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(22η αγωνιστική)
*Ολυμπιακός Β. – ΑΟ Σελλάνων    3-1
(23’ Σερτζίνιο, 45’+2 πέν. Μάντζιος, 49’ Μπουτζίκος – 12’ Κοντός)
*Μετέωρα – Πιερικός    2-2
(29’ Ουζούνογλου, 49’ Λίτσιος – 54’ Ντινόπουλος, 76’ πέν. Σεχολάρι)
*Οικονόμος – Θησέας Αγριάς    1-1
(52’ Καραλούλης – 56’ Τσουρης)
*Μακρυχώρι – Φωκικός    3-4
(29’ Τσιάτας, 69’ Τζιλός, 75’ Κρανιώτης – 12’, 29’, 57’ Μεγάλος, 43’ Χατζηστάμου)
*ΓΣ Αλμυρού – ΑΟ Στυλίδας    6-0
(21’ Ναουμίδης, 52’ πέν., 65’ Κοντοβάς, 70’ Αλεξανδρής, 80’ αυτογκόλ, 89’ Τζιοβάρας)
*Νεοκαισάρεια – Νίκη Βόλου    2-4
(60’ Ίτσιος, 82’ πέν. Κατσαμάγκας-31’ Μαντζίρης, 52’, 62’ Βουκομάνοβιτς, 90’+4 Κέρι)
*Ιτέα – Αναγέννηση Κ.    3-0 ά.α.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 22 αγώνες)
Ολυμπιακός Β.    59    (53-11)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Νίκη Β.    59    (58-8)
Αστέρας Ιτέας    38    (31-21)
Μετέωρα    35    (33-21)
Θησέας Αγριάς    31    (25-28)
Γ.Σ. Αλμυρού    31    (27-16)
Α.Ο. Σελλάνων    29    (25-25)
Οικονόμος    29    (24-28)
Πιερικός    26    (27-28)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Α.Ο. Στυλίδας    24    (21-48)
Νεοκαισάρεια    24    (24-34)
Μακρυχώρι    24    (22-30)
Φωκικός    16    (16-34)
Αναγέννηση Καρδίτσας    -8*
* Με αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην Αναγέννηση Καρδίτσας έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 6 βαθμών από τη νέα σεζόν.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(23η , 24 Μαρτίου, 15:00)
ΑΟ Σελλάνων – Πιερικός
Αναγέννηση Κ. – Ολυμπιακός Β. 0-3 α.α.
Αγριά – ΑΣ Μετέωρα
Φωκικός – Αστέρας Ιτέας
Στυλίδα – Οικονόμος
Νεοκαισάρεια – Μακρυχώρι
Νίκη Βόλου – ΓΣ Αλμυρού

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass