ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Δεν θα συμμετάσχουμε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό»

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2019 16:21

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί οριστικά στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή στο ΣΕΦ (17:00) για τη 19η αγωνιστική της Basket League.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επαναλαμβάνουν ουσιαστικά την απόφασή τους να μην συμμετάσχουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, εφόσον δεν «σφυρίξουν» ξένοι διαιτητές. Από τη στιγμή που η ΚΕΔ όρισε Έλληνες διαιτητές (Κορομηλάς, Καρακατσούνης, Παπαπέτρου), η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση της Κ.Ε.Δ. και τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα συμμετάσχει, κατά τη 17.03.2019, στον προγραμματισμένο αγώνα καλαθοσφαίρισης με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε. 2018 - 2019. Για τον λόγο αυτό, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίων». Εξάλλου, με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Αδριατικής Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ABΑ Liga, ζητώντας να μάθει πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της διοργάνωσης. Στις 11 Απριλίου έχει προγραμματιστεί έκτακτο Δ.Σ. της Αδριατικής Λίγκας, με βασικό θέμα συζήτησης τη σχετική επιστολή της ομάδας του Πειραιά και το ενδεχόμενο διεύρυνσής της.

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «ΒΛΕΠΕΙ» ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για την επιστολή της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς την Αδριατική Λίγκα και με τη σειρά της έστειλε αντίστοιχο έγγραφο στην ABA Liga, με την οποία ζητά να συμμετέχει επίσης στην ίδια διοργάνωση. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» αναφέρουν στην επιστολή τους προς την Αδριατική Λίγκα πως αιτούνται να αγωνιστούν σε μία λίγκα «υψηλού επιπέδου» όπως είναι η ABA και στη διοργάνωση που θα μετέχει (εφόσον τελικά συμμετάσχει) ο «αιώνιος» αντίπαλός τους, ο Ολυμπιακός. Επίσης, οι «πράσινοι» αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός, σεβόμενος τους Έλληνες φιλάθλους, θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass