Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΥΨΟΥΣ 2.08μ. ΠΑΙΚΤΗ

Στα «πράσινα» ο Κ. Κουσιάντζας

* Γιάνν. Κατέρης: «Είναι μία μεταγραφή - επένδυση για το μέλλον»

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2015 8:05

 

 

 

 

Συνεχίζοντας τις συντονισμένες ενέργειες, βάσει του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, ο Γ.Σ.Λ. 1928 προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα καλαθοσφαιριστή που αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Ο λόγος για τον 20χρονο ύψους 2.08μ. Κωνσταντίνο Κουσιάντζα από τους Τιτάνες Παλαμά.

Ο Καρδιτσιώτης καλαθοσφαιριστής παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό με σημαντικές διακρίσεις όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Ειδικότερα, το 2009-2010 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος Παμπάιδων στο πρωτάθλημα under 15, ενώ το 2010-2011 ήταν διεθνής τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Παίδων. Επιπλέον την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στους σχολικούς αγώνες με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Tο 2011-2012, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο εφηβικό πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

Το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στη Β’ Εθνική για λογαριασμό των Γ.Σ. Τιτάνων Παλαμά και επιπλέον κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Νέων -Ανδρών παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία αυτού, στην Ιταλία.

«Ευχαριστώ πολύ τον Γυμναστικό για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μια ιστορική ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο μεγάλου συλλόγου με σημαντική ιστορία στο χώρο και υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να επιτύχουμε τους στόχους τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο» δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του Γ.Σ.Λ.1928, κ. Ιωάννης Κατέρης επισήμανε:

«Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Γυμναστικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είναι μεγάλη μας χαρά η προσθήκη αυτού του καλαθοσφαιριστή στην ομάδα μας, που αποτελεί επένδυση αφού είναι ένας νεαρός αθλητής με πολλές προοπτικές.

Εμείς εξακολουθούμε να τηρούμε το πλάνο μας προσεγγίζοντας έμπειρους μπασκετμπολίστες που μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ αλλά και νεαρούς αθλητές που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσω των Εθνικών Ομάδων μας» κατέληξε ο κ. Κατέρης.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass