Με Δράμα και Κισσαμικό χωρίς τον Λούκα Ράμος

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:11

Με Δόξα Δράμας και Κισσαμικό εκτός έδρας, θα εκτίσει την ποινή του ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας Λούκας Ράμος, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων.

Την ερχόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου και στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στη Φιλιππούπολη τον Καραϊσκάκη, όπου θα επιδιώξει να επιστρέψει και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο τεχνικός Άριαν Μπελά δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουκάο, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με τα Σπάτα, ενώ αντίθετα επανέρχονται οι Σουλιώτης, Καμπέρης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.

Σήμερα οι παίκτες της λαρισινής ομάδας θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε.

*Αξίζει να αναφέρουμε πως για το ακυρωθέν γκολ του Μπραμπίγια στο 80΄ στον αγώνα με τα Σπάτα, αυτός που υπέδειξε το οφσάιντ τελικά ήταν ο επόπτης Δημήτρης Κύριος και όχι ο Δημήτρης Βεργέτης, όπως δόθηκε από την πλευρά του Απόλλωνα.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Αλλαγή ώρας είχαμε στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Football League ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ηρόδοτο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η αναμέτρηση δεν θα ξεκινήσει στις 15:00 όπως τα άλλα ματς, αλλά στις 17:00, ύστερα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Εργοτέλης-Ηρόδοτος, για την 22η αγωνιστική ημέρα της Football League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου με ώρα έναρξης 17.00 αντί 15.00 που είχε αρχικά ορισθεί. Η αλλαγή γίνεται ύστερα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass