Εφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 22ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 16:28

Εφόδους σε τρεις συνδέσμους οπαδών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Ασφάλεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποίησε έρευνα στα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, της ΑΕΚ στον Άγιο Δημήτριο και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα. Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας των αστυνομικών αρχών να βρεθούν στοιχεία για τις πρόσφατες συμπλοκές χούλιγκαν στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο και στη Νίκαια, καθώς και για την άγρια επίθεση εναντίον 22χρονης οργανωμένης οπαδού του ΠΑΟ στο Ίλιον. * Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Άρη Ανδρικόπουλο, συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εξέλιξη των ερευνών στα περιστατικά βίας που έχουν πλήξει τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως διαπιστώθηκε, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η βούληση όλων είναι να διαλευκανθούν άμεσα, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε υποχώρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass