Επιστρέφουν Κόμματος και Τσιαμπαλής στον Ερμή

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (17:00) ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 22:41

Εν πλήρη δυνάμει θα παραταχθεί στην αυριανή αναμέτρηση με το Ψυχικό (17:00) στο Κλειστό της Νεάπολης για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής ο Ερμής Αγιάς.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν στερηθεί των υπηρεσιών των Κόμματου και Τσιαμπαλή την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Ιωνικό, ωστόσο τόσο ο φυσικός ηγέτης της ομάδας όσο και ο έμπειρος γκαρντ επανέρχονται στην ενεργό δράση και θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Λίβανου. Το αυριανό ματς με το Ψυχικό έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Ερμή, καθώς οι φιλοξενούμενοι (που παρεμπιπτόντως είχαν κερδίσει στο παιχνίδι του α’ γύρου με 98-76) προέρχονται από νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης επί του Αμύντα, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση στα πλέι οφ. Το πρωτάθλημα οδεύει προς την τελική ευθεία και η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον Ερμή που θέλει να διατηρήσει το αήττητο «εντός των τειχών» για να κρατηθεί στην τριάδα. Αναμφισβήτητα η παρουσία του Νέστορα Κόμματου μέσα στο παρκέ θα δώσει άλλον αέρα στους «κυανόλευκους» και ταυτόχρονα επιπλέον δύναμη στη front line της ομάδας (βρίσκεται στην κορυφαία τετράδα των ριμπάουντερ του πρωταθλήματος). Στο στρατόπεδο του Ερμή το κλίμα είναι άκρως ικανοποιητικό από το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. «Είμαστε πλήρεις, έχουμε καλή διάθεση και θέλουμε τη νίκη» σχολίασε ο τεχνικός Γιάννης Λίβανος και πρόσθεσε: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Το Ψυχικό έχει βρει καλό ρυθμό, άλλωστε έπαιξε και την Τετάρτη και αυτό βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, διαθέτει μία δουλεμένη ομάδα με αυτοματισμούς και χρειάζεται προσοχή. Δεν πρέπει να πέσει στην ίδια παγίδα η ομάδα όπως στο παιχνίδι του α’ γύρου. Ήταν μία κακή ήττα τότε. Εάν είμαστε σοβαροί και πνευματικά έτοιμοι πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε». Ο τεχνικός του Ερμή μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έμειναν δέκα παιχνίδια μέχρι το τέλος και οι νίκες από δω και πέρα είναι επιτακτικές. Αυτό που λέγαμε εύκολο διάστημα τέλειωσε για μας και από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Άλλωστε, όπως έχει φανεί, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα τους. Γι' αυτό και μεις πρέπει να διατηρήσουμε το αήττητο της έδρας. Έχουμε πέντε παιχνίδια στο Κλειστό της Νεάπολης και πρέπει να μαζέψουμε ισάριθμα ροζ φύλλα αγώνα και παράλληλα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις». Ο Γιάννης Λίβανος σχολίασε και τη νίκη του Αμαρουσίου στο εξ αναβολής της Τετάρτης που δεν επέτρεψε στον Ιπποκράτη να πλησιάσει τον Ερμή στον πόντο, λέγοντας πως «οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια των ομάδων που μας κυνηγούν μας βοηθάει, ωστόσο το ζητούμενο είναι ότι εμείς πρέπει πρώτα να κερδίζουμε και μετά να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (9/3)

Πευκοχώρι-Ηρακλής Kαλογερόπουλος Λ.-Ξέρας-Ντούρας (Γκούμας) Καστοριά-Ιπποκράτης Συμεωνίδης-Παγώνης-Τσιρτσιμάλης (Βόντζας) Αμύντας-Μαρούσι Θεοδωρόπουλος Ρ.-Στρέμπας-Τσολάκος (Ντίνος) Καρδίτσα-Εθνικός Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Κατωτικίδης (Τέγα) Ερμής Αγιάς-Ψυχικό Πουρσανίδης Κ.-Ταρενίδης Κ.-Λουλουδιάδης (Βαρνάς) Χαρ. Τρικούπης-Κόροιβος Ανδρικόπουλος-Ζακεστίδης-Σπυρόπουλος (Πατσαντζόπουλος) Ιωνικός Ν.-Καβάλα Δαρλαμήτσος-Κώτσου-Ντάνος (Δούκας) Απόλλων Π.-Διαγόρας Δρ. (Τετάρτη 20/3)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass