«Βασιλιάς» ο Π.Ο. Ελασσόνας

ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΡΓΑΪΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΛΑΖΑΡΟΥ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 22:37

Η «οικογένεια» του Π.Ο. Ελασσόνας (διοίκηση – προπονητές – ποδοσφαιριστές – φίλοι) έκοψε πρόσφατα τη βασιλόπιτα, στη «Μουσική Σκηνή», τιμώντας ταυτόχρονα δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδος και άφησαν το δικό τους «αποτύπωμα» στο ελασσονίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Ο λόγος γίνεται για τους Δημήτρη Τουργαΐδη και Γιώργο Λαζάρου, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους της ομάδας, όταν τους απονεμήθηκαν οι πλακέτες. Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι ιερείς π. Αλέξανδρος Ρουμπιές και π. Χρήστος Γεροφάκας. Αρχικά, ο «οικοδεσπότης» πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρεθέντες, υπενθύμισε ότι η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της, που είναι η είσοδος στην τετράδα της βαθμολογίας, ενώ έκανε αναφορά στις Ακαδημίες του ΠΟΕ, που έχουν στις τάξεις τους 100 και πλέον νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τέλος, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας για τη συμπαράστασή τους στο έργο του συλλόγου. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους και επιτυχία στους στόχους της ομάδος, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές υπακοή στον προπονητή και στη διοίκηση, ενώ έκανε αναφορά στα έργα που θα αρχίσουν σύντομα στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας. Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ένα ανδρικό ρολόι (προσφορά από το κοσμηματοπωλείο «χρυσός & ώρα» της κ. Άννας Γάτσα). Ανάμεσα στις παρουσίες: Ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο αντιδήμαρχος Αστ. Στούπας, δημοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελασσόνας Ασπασία Χατζηβασίλη – Βαλιώτη, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Γάτσας, η πολιτευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ελασσόνας Θωμάς Κίτσης, τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΛ Παντελής Τσακίρης, Κώστας Κουρδής, η πρόεδρος των Χρυσοχόων Λάρισας Άννα Γάτσα, η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής Ζήσης Ζιάγκας και αρκετοί φίλοι του Π.Ο.Ε.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass