Ετοιμη για νίκη η ΑΕΛ

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΖΙΖΙΤΣ - ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΦΕΣΤΑ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2019 22:16

Κρίσιμο από κάθε άποψη είναι για την ΑΕΛ το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο AEL FC ARENA (15:00), επτά αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Super League.


Στη μάχη της παραμονής οι παίκτες της λαρισινής ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά πως αγώνες όπως ο συγκεκριμένος αποτελούν «κλειδί» για τη σωτηρία και το μοναδικό ζητούμενο είναι πώς θα κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί.
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν επιτρέπονται εντός έδρας απώλειες, που θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο.
Παίκτες και κόσμος ενωμένοι σαν μια γροθιά καλούνται σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση να δείξουν πως η «βασίλισσα» αξίζει καλύτερης τύχης και θα πετύχει τους στόχους της, χωρίς να… καρδιοχτυπήσει στα τελευταία παιχνίδια.
Χρειάζεται λοιπόν όσοι πάνε στο γήπεδο να βοηθήσουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έτσι ώστε να κερδίσει έστω και δύσκολα η ΑΕΛ μια νίκη που την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Λεβαδειακός θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να κρατηθεί ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας, καθώς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό.
Το αν θα τα καταφέρει εξαρτάται καθαρά από τους «βυσσινί», οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι να πετύχουν μια νίκη, που κατά μεγάλο ποσοστό θα τους οδηγήσει στην υλοποίηση του φετινού στόχου.

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΠΛΟ
Κατά τα άλλα, συνεχίστηκε χθες με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση κατά την εκτέλεση των ασκήσεων τακτικής και στο οικογενειακό δίτερμα.
Εκεί, ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δοκίμασε διάφορα σχήματα και μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασίσει ποια ενδεκάδα σκέφτεται να παρατάξει.
Θα περιμένει δε να δει και τι θα γίνει με τον Ζίζιτς, ο οποίος αν και δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, έχει μεγάλη θέληση για να παίξει, αλλά θα εξαρτηθεί από τη σημερινή προπόνηση, το αν θα μπορέσει να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα.
Σημειώνεται πως δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Φατιόν και Γκόλιας, ενώ επανέρχεται ο Καρανίκας ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

 

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Ακριβά θα πληρώσουν οι ΠΑΕ Πανιώνιος και Παναθηναϊκός τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε βαριά πρόστιμα. Συγκεκριμένα, οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να καταβάλουν 23.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 20.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Αναβλήθηκε η εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ Ατρόμητος, Άρης.
*Εν τω μεταξύ, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης με αφορμή δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, το οποίο φερόταν να παρουσιάζει τη θέση της «ερυθρόλευκης» εταιρείας για τη διαιτησία, μετά τον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass