Ο Βρέσκας στο ματς ΑΕΛ-Λεβαδειακός

ΑΖΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΟ ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ * Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ Δ. ΓΚΑΓΚΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2019 15:31

Ο 34χρονος (10/04/1985) ρέφερι Γιώργος Βρέσκας, που διαθέτει συνεργείο με συναγερμούς, με έδρα τη Βέροια, αλλά ανήκει στην Ένωση Πιερίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 15:00 στο AEL FC ARENA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 στο γήπεδο Περιστερίου, για το πρωτάθλημα της Superleague από τον Ατρόμητο (22/09/2018) και στην εκτός έδρας νίκη με σκορ 4-0 επί του Απόλλωνα Πόντου (20/12/2018) για το Κύπελλο Ελλάδας. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης επίσης από την Πιερία και ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Ένωση Αθηνών, 4ος θα είναι ο Θανάσης Σέζος, από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Εξάλλου για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει ξένο διαιτητή σε παιχνίδι του Ατρόμητου. Η ομάδα του Περιστερίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΚΕΔ αποφάσισε να σφυρίξει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση διαιτητής από το Αζερμπαϊτζάν. Και συγκεκριμένα ο Aliyar Aghayen.

Όσο για το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό θα το σφυρίξει επίσης ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Γερμανός Τόμπιας Βελζ ο οποίος είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό καθώς φέτος κιόλας είχε σφυρίξει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπάτε στην Τούμπα για το Europa League.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα για την 24η αγωνιστική:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

16:00 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ1 & EPT Sports HD: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας)

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Tobias Welz, Rafael Foltyn, Marcus Hacker (Γερμανία), 4ος Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Lindβerg Leif (ΚΕΔ/ΕΠ0)

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00 ΑΕΛ – Λεβαδειακός Novasports 1 HD: Γεώργιος Βρέσκας, Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς), παρ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

16:00 Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ ΕΡΤ1 & EPT Sports HD: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος Γεώργιος Λάμπρου (Ευβοίας), παρ. Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών)

17:15 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος Novasports 2 HD: Aliyar Aghayen, Afik Amirali, Rza Mammadou (Αζερμπαϊτζάν), 4ος Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ. Fernandez Marin Juan Antonio (ΚΕΔ/ΕΠΟ)

19:00 Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ1 & EPT Sports HD: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Γεώργιος Χατζηνάκος (Δράμας), Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), 4ος Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Βασίλειος Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

19:30 Ολυμπιακός – Άρης Novasports 1 HD: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), 4ος Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

19:00 Παναιτωλικός – Πανιώνιος ΕΡΤ1 & EPT Sports HD: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Μαρία Δέτση (Αθηνών), 4ος Βαγγέλης Γρατσάνης (Τρικάλων,

παρ. Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass