«Τρίποντο» για πολλούς λόγους...

ΘΕΛΕΙ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ * ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2019 19:00

Πάση θυσία νίκη θέλει η ΑΕΛ την Κυριακή στο AEL FC ARENA, όπου θα αντιμετωπίσει στις 15:00 την ομάδα του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι «βυσσινί» αναζητούν το "τρίποντο" στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για πολλούς λόγους. Πρώτον, για να βελτιώσουν τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, δεύτερον για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που αγωνιά για την παραμονή της ομάδας και τρίτον για να δείξουν πως οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες και αξίζει η ΑΕΛ καλύτερης τύχης.

Αναμφισβήτητα η πίεση για το αποτέλεσμα κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, όμως θεωρούμε πως αρωγό σε αυτή την προσπάθειά τους θα έχουν τους φιλάθλους, οι οποίοι σε κρίσιμες στιγμές, ήταν πάντα κοντά στη «Βασίλισσα».

Και αυτό αναμένεται να κάνουν την Κυριακή της Αποκριάς, σε έναν από τους επτά τελικούς μέχρι το τέλος και στον οποίο η λαρισινή ομάδα καλείται να παρουσιαστεί δυνατή, αποφασισμένη και αποτελεσματική.

Το σύνθημα για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί έδωσε και ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος στις ημέρες που μένουν μέχρι το παιχνίδι θα επιδιώξει με τους συνεργάτες του να ανεβάσουν την ψυχολογία και να πείσουν τους παίκτες, πως έφτασε η ώρα της νίκης και μπορούν να τα καταφέρουν.

Από αγωνιστικής πλευράς, επανέρχεται ο Καρανίκας που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Φατιόν και Γκόλιας.

Κανονικά μπήκε στο πρόγραμμα χθες ο Γκοΐκοβιτς και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ζίζιτς, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

 

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Πρωινή προπόνηση έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και ορισμένοι από αυτούς, βρέθηκαν το απόγευμα στη Φιλιππούπολη και παρακολούθησαν τον αγώνα Απόλλων-Ηρακλής. Πρόκειται για τους Χοτζάλι, Ακόστα, Μπάλλα, Μπαργάν, Λεοζίνιο, Φατιόν και Γκόλια, που είδαν το ματς παρέα και με παίκτες των «κυανόλευκων» που ήταν εκτός αποστολής.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Κυριακή 10/03         15:00  ΑΕΛ-Λεβαδειακός(24η αγων.)

Σάββατο 16/03        19:30  ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ(25η αγων.)

Σάββατο 30/03        19:30  ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης(26η αγων.)

Σάββατο 06/04        19:30  Πανιώνιος-ΑΕΛ(27η αγων.)

Κυριακή 14/04         19:00  ΑΕΛ-ΠΑΟΚ(28η αγων.)

Κυριακή 21/04         19:00  ΑΕΚ-ΑΕΛ(29η αγων.)

Κυριακή 05/05         19:00  ΑΕΛ-Ολυμπιακός(30η αγων.)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass