Μικρές αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 15:16

Πειθαρχικές διώξεις σε Λουτσέσκου, Ουάρντα

Πειθαρχικές διώξεις στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, και τον μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου, Αμρ Ουάρντα, άσκησε ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ. Αμφότεροι καλούνται σε απολογία με βάση το άρθρο 20Α του Πειθαρχικού Κώδικα, το οποίο αφορά σε δυσμενείς δηλώσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων. Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του βορρά» θα δώσει εξηγήσεις για τα... γαλλικά που χρησιμοποίησε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (27/2). Από την πλευρά του, ο Αιγύπτιος άσος θα λογοδοτήσει για το υβριστικό σχόλιο που ανάρτησε για την ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο «κατέβασε», αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

 

Στο «πάνθεον» της Τσέλσι ο Αζάρ

Αγωνίζεται στην Τσελσι από το 2012 κι έχει συνδέσει τη σπουδαία καριέρα του με τους Λονδρέζους. Ο Εντέν Αζάρ, είναι το «δέκα το καλό» της ομάδας και σ' αυτά τα σχεδόν επτά χρόνια, έχει σημειώσει 81 γκολ σε 235 αναμετρήσεις. Ωστόσο, στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη επί της Φούλαμ με 2-1, ο βραχύσωμος Βέλγος δεν σκόραρε, βρήκε όμως τον τρόπο να μπει στα... ιστορικά βιβλία των «μπλε».

Με την ασίστ που έδωσε στο 31ο λεπτό στον Ζορζίνιο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ο Αζάρ έφθασε τις 50 στην καριέρα του με την Τσέλσι κι έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ιστορία των Λονδρέζων, που έχει στο ενεργητικό του τουλάχιστον 50 ασίστ και 50 γκολ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass