Αγκαλιά... αγάπης για τον Νίκο

Ο ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ Ν. ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ *ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ Ο ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2019 22:04

Αγκαλιά... αγάπης πρόσφεραν χθες στον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΛ και της Νίκης Βόλου Νίκο Κουτσιμάνη πρώην συμπαίκτες του των δύο αυτών ομάδων, αλλά και επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τη γειτονική Καρδίτσα, που συμμετείχαν σε τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας σε συνεργασία με τον Ιπποκράτη για την ενίσχυσή του.

Παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κουτσιμάνης, έδωσε το "παρών" στον Στάδιο Αλκαζάρ, συνοδευόμενος από τους δύο γιους του, τον Βαγγέλη και τον Δημήτρη, σε ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές.

Θυμήθηκε και χαιρέτησε παλιούς του συμπαίκτες ευχαριστώντας από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στο τουρνουά, ενώ αγκάλιασε τον πρώτο προπονητή του το 1983 Παναγιώτη Τσάκο.

Ο πρόεδρος του ΣΕΠΝΛ Μανόλης Γαραζανάκης με τους εκπροσώπους των ομάδων απένειμε πλακέτα, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και όλοι χειροκρότησαν θερμά τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στον αγώνα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει με μεγάλη δύναμη.

ΟΤΑΝ... ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΕΣΤΑ

Την παράσταση στο τουρνουά έκλεψαν ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα που πέτυχε δύο γκολ και έδειξε πως εκτός από πολύ καλός αμυντικός είναι και ...δεινός σκόρερ, όπως και ο Βαγγέλης Τσουκάλης, ο οποίος θύμισε παλιές καλές στιγμές της «βασίλισσας».

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

*ΑΕΛ-Καρδίτσα         1-0

(Σκόρερ ο Γιάννης Βασιλείου, ενώ εκτέλεσε πέναλτι άουτ ο Βαγγέλης Τσουκάλης)

*ΣΕΠΠΝΛ-Νίκη Βόλου         2-0

(Ο Γιάννης Μικερτζής και ο Νίκος Φακίτσας πέτυχαν τα γκολ)

*ΑΕΛ-Νίκη Βόλου     4-0

(Δύο γκολ πέτυχε ο Τζιανλούκα Φέστα που έπαιξε σέντερ φορ και από ένα ο Γιώργος Λιάπης με τον Βαγγέλη Τσουκάλη)

*ΣΕΠΠΝΛ-Καρδίτσα 0-2

(Ο Βασίλης Μπαϊράμης και ο Σταύρος Τσολάκος πέτυχαν τα δύο γκολ)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ(Νίκος Βλαχούλης): Γκούλιος Αχ., Αβραμούλης, Παπαντωνίου, Κολομητρούσης, Ράμμος, Καρατζιόλης, Φέστα, Φ. Πλίτσης, Απ. Τσιανάκας, Βασιλείου, Τσουκάλης(Λιάπης).

Στο Αλκαζάρ ήταν και οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΛ Νίνος Καρέλιας, Θανάσης Τσιτσιλής, Γιώργος Πλίτσης, Γιάννης Γκόλαντας, Δημήτρης Τζιότζιος, Γιάννης Αλεξούλης, Μπάμπης Ντόσας, Θανάσης Ντελόπουλος όπως και ο φροντιστής Χρήστος Τσιός.

ΣΕΠΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μανόλης Γαραζανάκης): Δημόπουλος, Τζιούρβας, Πέρκας, Γαλατσίδας, Μπάκαβος, Ευθυμιάδης, Γαραζανάκης, Κόντης, Φακίτσας, Μικερτζής, Τασιούλης(α' ματς), Κορδίστας, Ν. Γκουρνέλης, Ντικολιανίδης, Δοξαράς, Γκουσγκούνης, Μελετιάδης, Μπιτσαράς, Ζάχος, Τσάκος, Ρούπας, Γεωργούλας (β' ματς), ενώ ήταν στο γήπεδο και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Αντώνης Ντραμπάκουλας, Βαγγέλης Καρέλιας, Θοδωρής Ρακιτζόγλου (σ.σ. τραυματίστηκε προχθές σε αγώνα της ομάδας του).

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σταύρος Τσολάκος): Διπλάρης, Μπάλλας, Εκίζογλου, Μπαϊράμης, Γκατζίκης, Κάιας, Καμινιώτης, Τζεμιλές, Παπαβασιλείου, Καρακαξάς, Καραμάνης(Φιλίππου, Δοξαράς, Τσολάκος I, Τσολάκος ΙΙ)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Παναγιωτόπουλος): Μητρομάρας, Χασάπης, Θεοδώρου, Μαρτίου, Τζοβάρας, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Ρίζος, Αιβαλιώτης, Χρ. Πετρίκης, Ζαγκαβιέρος (Νάνος, Καρδιτσιώτης, Βαταμίδης).

*Τον αγώνα παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων σε θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τυρνάβου σε θέματα αθλητισμού Κώστας Χρυσοβέργης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Σωτήρης Μάρκου με τον γυμναστή της ομάδας Χαράλαμπο Παναγούλη, ο πρώην παράγοντας του Α.Ο.Νέων Καρυών Στέφανος Τσικούδης και του Τοξότη Κώστας Νάκης, οι προπονητές Θοδωρής Στεργιάδης και Θανάσης Κουτσαφτίκης.

*Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας για την παραχώρηση του γηπέδου, όπως επίσης στον γνωστό ορθοπεδικό Κώστα Ηλιόπουλο που ήταν γιατρός αγώνα, στη διασώστρια του ΕΚΑΒ Ιωάννα Φράγκου και στην Ε.Ο.Δ.Υ.Α. (Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών), την οποία αποτελούσαν οι κ. Δημήτρης Μακρής, Αθανάσιος Μακρής, Μαίρη Τσακνάκη.

*Ένας κουμπαράς υπήρχε στη θύρα 3 του Σταδίου Αλκαζάρ για την ενίσχυση του Νίκου Κουτσιμάνη

*Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δείχνοντας και τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους έμεινε η...ψυχή του Ιπποκράτη, ο Γιάννης Εμμανουήλ, που εδώ και πολύ καιρό προσπάθησε να γίνει με την αρωγή όλων το συγκεκριμένο τουρνουά.

Άλλωστε στον Ιπποκράτη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Κουτσιμάνης.

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι κ. Αντωνίου, Μπατζιανούλης, Ρουπέλας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass