Στην 1η θέση Πανελληνίως ο Παύλος Μπαλάφας

Ενώ 2ος στα μονά και στα διπλά κατετάγη ο Αποστόλης Γραμματικούλης

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 16:34

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για τον αθλητή του τένις Παύλο Μπαλάφα το 1ο Ε1 Εθνικό πρωτάθλημα στην κατηγορία Α18 που διεξήχθη στην Αθήνα, όπου κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Έχοντας εκπληκτική απόδοση σε όλη τη διάρκεια των αγώνων έσπασε 3 φορές το ταμπλό, νικώντας κατά σειρά το Νο6 στον 1ο γύρο, το Νο3 στα προημιτελικά, και έφτασε στον τελικό χωρίς να χάσει σετ. Εκεί απέκλεισε το Νο2 του τουρνουά Μανόπουλο Νίκο (Φθιωτικό. Ο.Α) με σκορ 6-4, 4-6, 6-1.


Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε και ο Αποστόλης Γραμματικούλης, αφού μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης σε μονά και διπλά την περασμένη εβδομάδα στο τουρνουά επιπέδου Ε2, έφτασε σε ακόμα δύο τελικούς σε τουρνουά επιπέδου Ε1 αυτή τη φορά, επιστρέφοντας με δύο 2ες θέσεις σε μονά και διπλά. Με αυτή την επίδοσή του κατάφερε παράλληλα να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι πλέον στο Νο1 Ελλάδος στην κατηγορία Α14.
Πολύ καλές εμφανίσεις στα Α16 έκανε και ο Γιάννης Μπεχλιβανίδης, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα μονά, ενώ στα διπλά με συμπαίχτη τον Γιώργο Βάλαρη αν και μικροί στην κατηγορία κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση.
Στο τουρνουά συμμετείχε και η Ελισάβετ Αρζουμανίδη, η οποία πέρασε τα προκριματικά και έχασε στον 1ο γύρο από το Νο2 των αγώνων.
Οι αθλητές που προπονούνται στον Λαρισαϊκό Όμιλο Αντισφαίρισης συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το επόμενο Ε1 εθνικό πρωτάθλημα την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass