Αγνοείται η νίκη για τα κορίτσια του ΝΟΛ

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς έχασε παίκτριά του με αντικατάσταση και ηττήθηκε 11-10 από τον Νηρέα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 15:20

Συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΛ που ηττήθηκε με 10 – 11, παρά την καλή της εμφάνιση από τον Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών.
Ένα αμφίρροπο έως εκείνο το χρονικό σημείο παιχνίδι, πήρε «φωτιά» από την -αυστηρή- αποβολή της Τσιγαρίδα, στα 3’52’’ πριν το φινάλε.


Συγκριμένα, η Αθηναία διαιτητής κ. Μαρκοπούλου την απέβαλε με αντικατάσταση – δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του ΝΟΛ που συμβαίνει αυτό! - γιατί θεώρησε πως την εξύβρισε σε μία απόφασή της και με το σκορ να είναι 8 - 8, εν μέσω αντεγκλήσεων!
Και μπορεί να έγινε αμέσως 8 - 9, (στα 3’ 30’’), όμως ένα λεπτό μετά το σκορ είχε γίνει 10-9 (2’30’’) και το κολυμβητήριο του Αλκαζάρ πήρε «φωτιά». Όμως η εμπειρία των παικτριών του Νηρέα, «γύρισε» το ματς γρήγορα σε 10 - 11 (1’35’’), και κάπως έτσι με τις Λαρισαίες να είναι άστοχες στο τέλος, ο Νηρέας επικράτησε με 11 – 10 και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Μακροπούλου και Αχλαδιώτης.
ΝΟ Λάρισας - Νηρέας Χαλανδρίου 10-11 (2-2, 2-2, 4-4, 2-3)
ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Τοκίνι 1, Κους 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Σαμαρά, Καλογιάννη.
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ε. Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 3, Κάσσαρη, Τρίχα 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Άν., Μπόβαλη, Ρουσάκη, Δούλη 4, Κουτέλη 1, Αγγελίδη 1, Λάζαρη, Τορνάρου, Πανανιώτη.
* Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου το Ρέθυμνο νίκησε μέσα στην Πάτρα με 13 – 10 και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάληψη της πρώτης θέσης και της εξασφάλισης της παραμονής.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ρέθυμνο    12
2. Νηρέας    6
3. ΝΕ Πατρών    4
4. ΝΟΛ    0
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ (13/3)
Ρέθυμνο - ΝΟΛ
Νηρέας - ΝΕ Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass