Αύριο ο Κραυξίδειος Αγώνας

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΝΝΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:05

Αύριο Κυριακή 3 Μαρτίου διεξάγεται στον Κραννώνα Λάρισας ο 2ος Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου με το σύνθημα «Συμμετέχω – Τρέχω – Προσφέρω», με διαδρομή διερχόμενη από τον αρχαιολογικό χώρο με τα μοναδικά ταφικά μνημεία του βασιλείου των Σκοπάδων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί αλλά και ο τερματισμός στο Δημοτικό Σχολείο Κραννώνα, η διαδρομή είναι 14 χιλιομέτρων συμπεριλαμβάνοντας φέτος και διέλευση από το γειτονικό χωριό Κάμπος. Έχουν προβλεφθεί επίσης διαδρομές 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων. Η συμμετοχή είναι 5 ευρώ και έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας - Παράρτημα Λάρισας. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μετάλλιο και μπλουζάκι ενώ στον τερματισμό θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα από τον Σύλλογο Γυναικών.

Ο 2ο Κραυξίδειος Αγώνας Δρόμου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα, τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και την Τοπική Κοινότητα Κραννώνα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass