Τιμώμενο πρόσωπο ο Νίκος Πιτσίλκας

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2019 15:33

Ο πρώην Λαρισαίος διεθνής διαιτητής μπάσκετ και νυν υπεύθυνος της VTB League Νίκος Πιτσίλκας θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο, στην καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων, βράβευσης των αθλητών και αθλητριών που ανήκουν σε συλλόγους της πόλης μας και διακρίθηκαν κατά το 2018 σε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στη Δημοτική Πινακοθήκη και όπως τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο «Χατζηγιάννειο» ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του δήμου Λαρισαίων κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, «Θέλουμε να τιμήσουμε τους αθλητές-τριες που διακρίθηκαν διαθέτοντας τον πολύτιμό τους χρόνο και αποτελούν ένα παράδειγμα και για τα άλλα παιδιά. Πιστεύουμε ότι με αυτή την τιμητική διάκριση που τους κάνει ο Δήμος Λαρισαίων, δίνουν το κίνητρο και στα υπόλοιπα παιδιά για να αρχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Στο ίδιο μήκος κύματος για τη σημαντική αυτή εκδήλωση και οι τοποθετήσεις από τον Γιάννη Αλεξούλη, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου επί αθλητικών θεμάτων και  τον Στέλιο Τσίρκα, προϊστάμενο του αθλητικού τμήματος του Δήμου, που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Υπολογίζεται πως θα βραβευτούν πάνω από 80 αθλητές και σύλλογοι, για την προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass