Γκολ για την Απεξάρτηση

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2019 16:15

Το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 «Γκολ για την Απεξάρτηση» που οργανώνει το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες της πόλης φτάνει στο τέλος του.

Για άλλη μια χρονιά, μέσα από τη δράση αυτή και με τη βοήθεια όσων συμμετείχαν, αποδεικνύεται ότι ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώνει, να εμψυχώνει και να διδάσκει συνεργασία και καθαρές αξίες. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί όλους όσοι στάθηκαν και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στο έργο και την προσπάθεια του θεραπευτικού προγράμματος. Το 4ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 θα ολοκληρωθεί σήμερα. Οι δύο αγώνες (μικρός και μεγάλος τελικός) θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, στο 2ο Χλμ. Λάρισας – Κοζάνης. Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 06:00 το απόγευμα, μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 07:00 το απόγευμα, μεταξύ των ομάδων της ALFA WOOD και των Παλαίμαχων της ΑΕΛ. Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για την πολύτιμη υποστήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass