«Βασίλεψε» ο Φιλαθλητικός

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 21:31

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Πινακάς, ο αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλος και η πρόεδρος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος Δήμου Λαρισαίων κ. Αργυροπούλου.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Ακριβούλης αναφέρθηκε στη δουλειά σε βάθος που γίνεται στον Σύλλογο και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τη διοίκηση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Συλλόγου στην οποία απεικονίζεται μεταξύ άλλων το Αρχαίο Θέατρο της πόλης. «Ο Φιλαθλητικός στοχεύει στην προβολή της πόλη της Λάρισας οπουδήποτε αγωνίζεται, προβάλλοντας τα πολιτιστικά της μνημεία» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Ακριβούλης.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Στην εκδήλωση η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε μια σειρά βραβεύσεων. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για την προσφορά και προβολή του αθλήματος του βόλεϊ, ο προπονητής κ. Δημήτρης Ιόφτσεβ για τη συμβολή του στην τεράστια επιτυχία της ανόδου της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική τη σεζόν 2014-2015, οι αθλήτριες του Συλλόγου Μαρία Γαλογαύρου για την εισαγωγή της στην σχολή Ικάρων στην Αθήνα και Σοφία Μπάλλα για την εισαγωγή της στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης και οι αθλήτριες της περσινής ομάδας Παγκορασίδων για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της τρίτης θέσης στην Ελλάδα.
Τέλος έγινε η κλήρωση του αριθμού για τους κατόχους της κάρτας διαρκείας με δώρο ένα ποδήλατο. Τυχερός αριθμός ήταν το 312.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass