Ο Αρης διέκοψε το σερί του ΠΑΟΚ

*Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 15:19

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη με τους φιλοξενούμενους να είναι η πρώτη ομάδα που φεύγει αήττητη από την Τούμπα, στο φετινό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας είχε πάθος και δύναμη, αλλά λίγες αξιόλογες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 39' με δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια και ο Άρης ισοφάρισε στο 85' με κεφαλιά τoυ Βέλεθ.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ (56' Ολιβέιρα), Ζαμπά, Ελ Καντουρί (68' Πέλκας), Μπίσεσβαρ (88' Σφιντέρσκι) και Άκπομ.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κόρχουτ (85' Βαλεριάνος), Βέλεθ, Ρόουζ, Τζανακάκης, Σιώπης, Ματίγια, Λάρσον, Μαρτίνεζ (64' Γιουνές), Γκαρσία (89' Ιντζόγλου), Ντιγκινί.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης με πολύ μεγάλη δυσκολία επικρατώντας 2-1 στο ΟΑΚΑ. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής και τα δύο γκολ των νικητών πέτυχε ο Μπογέ (4',47'), ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ελ Χελβέ στο 24'.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Οικονόμου, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Μπακασέτας (46' Λιβάγια), Μπογέ (83' Αλεφ), Πόνσε (68' Αλμπάνης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Κοντοές (64' Ακόστα), Βαφέας, Ναδάλες, Γκίνο (56' Βάρκας), Ντούρσο, Ρώσση, Στάθης, Μπεντινέλι (79' Ριβέρο), Ελ-Χελβέ

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις στην Τρίπολη, Αστέρας και Ατρόμητος (1-1). Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 24' με τον Καλτσά, για να ισοφαρίσει η ομάδα του Περιστερίου στο 82ο λεπτό με τον Ουάρντα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ορτέγκα, Μπελόκ, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (89' Δουβίκας), Ρόλε (69' Τσιλιανίδης), Φερνάντεζ, Αραβίδης (75' Μανιάς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι (46' Θεοδωράκης), Κιβρακίδης (74' Μανούσος), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Μπρούνο, Ενσικουλού (46' Βασιλακάκης), Ουάρντα, Κουλούρης.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΗΡΕ

ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και δίκαια έφθασε στη νίκη με 2-0 στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση των «πρασίνων» και έφθασε στη νίκη με τα γκολ των Σπιριντόνοβιτς (10') και Σταυρόπουλου (52').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Μανιάτης (80' Μπανανά), Κόρμπος, Αρτσε (86' Μπουμάλ), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (72' Τσιλούλης), Ντουρμισάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83' Δώνης), Κουρμπέλης, Κάτσε (75' Μουνιέ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (63' Βέργος), Αλτμαν, Μακέντα.

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λεβαδειακός πέτυχε πολύ σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια. Το ματς, που διακόπηκε προχθές λόγω του πολύ ισχυρού αέρα, συνεχίστηκε από το 23ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 49', όταν ο Μπάγιτς απέκρουσε το πέναλτι του Ντουρίτσκοβιτς, για να... τιμωρηθούν στο φινάλε. Η ομάδα της Βοιωτίας πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι «ακρίτες» βλέπουν το όνειρο της Ευρώπης να απομακρύνεται, μάλλον οριστικά.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς (86' Σαρπόνγκ), Κασάδο, Μπαριέντος (71' Μπρίτο), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (60' Ντε Αμορίμ), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς (94' Στανόγεβιτς), Κονέ, Μαρκόβσκι, Καραχάλιος (92' Παντελιάδης), Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μελέγκ (89' Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Αντιλέχου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass