Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

*Για την ΑΕΛ που έχασε χθες από τη Λαμία με 2-1 *Εβαλαν τέρμα οι βυσσινί και δέχθηκαν δύο κάρτες

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 22:00

Η ΑΕΛ έχασε χθες στη Λαμία από τη φερώνυμη ομάδα με 2-1 και τώρα βρέθηκε μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό και δύο από τη 13η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Εάν ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίσει σήμερα στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό θα βρεθεί εντός επικίνδυνης ζώνης.

Τώρα λοιπόν αρχίζουν τα δύσκολα για τη λαρισινή ομάδα που προηγήθηκε με γκολ του Μπέρτου στο 10', αλλά με πέναλτι του Πίτι στο 21' και πλασέ του Μπερτόλιο στο 56' η Λαμία «γύρισε» το ματς και άφησε τους «βυσσινί» στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ήττα της ΑΕΛ ήρθε σε συνδυασμό με τις νίκες που πέτυχαν Λεβαδειακός και Πανιώνιος με αποτέλεσμα ο κλοιός να σφίγγει περισσότερο.

Από δω και πέρα τα λάθη δεν συγχωρούνται, αφού οκτώ αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα αρχίζει και απειλείται άμεσα με υποβιβασμό.

Ο τεχνικός της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα προβληματίζεται και πειραματίζεται με καλές κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν του βγαίνουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χθες είδαμε να βάζει στα μπακ Καρανίκα(αριστερά ) και Μπέρτο(δεξιά) ενώ αριστερό χαφ έπαιξε ο νεαρός Νούσιος.

Το σχήμα αυτό έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ με 1-0 αλλά εδώ έχουμε μια ένσταση για τους παίκτες. Δεν μπορεί το γκολ να κοστίζει δύο κίτρινες κάρτες, μία στον σκόρερ(Μπέρτο) και μία στον Ντέλετιτς που έβγαλε την πάσα. Όταν πετυχαίνεις τέρμα πρέπει να προσέχεις και τους πανηγυρισμούς σε μια ομάδα που ήδη έχει πρόβλημα με τις κάρτες.

Η ΑΕΛ έχει και κόντρα(μόνιμη πλέον...) με τη διαιτησία και φάνηκε στο πέναλτι που κέρδισε ο Πίτι έχοντας μια απλή επαφή με τον Καρανίκα(προήλθε η ισοφάριση). Κάθε αμφισβητούμενη φάση είναι εναντίον των «βυσσινί» σε όλα τα παιχνίδια.

Και βέβαια υπάρχει μια απορία, πώς είναι δυνατόν να έφυγε από την ομάδα ο Πίτι και να έμεινε ο Λεοζίνιο που δεν προσφέρει υπηρεσίες. Ο Πίτι χθες ήταν από τους καλύτερους των γηπεδούχων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα παρέταξε μια ενδεκάδα έκπληξη με 4-1-4-1 καθώς είχε αριστερό μπακ τον Καρανίκα και μπροστά του στα χαφ τον Νούσιο. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κρίστινσον στην άμυνα οι: Καρανίκας (αριστερά), Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς(σέντερ μπακ), Μπέρτος(δεξιά), αμυντικό χαφ ο Φατιόν και πιο μπροστά οι: Νούσιος(αριστερά), Μιλισάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Ντέλετιτς(δεξιά) και στην επίθεση ο Νούνιτς.

Η ομάδα της Λαμίας ξεκίνησε με τακτική 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μελίσσα, στην άμυνα τους: Σκόνδρα(δεξιά), Αντέτζο, Πλιάτσικα(σέντερ μπακ), Σκαρντοβέλι(αριστερά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους: Δημούτσο, Μπεχαράνο και πιο μπροστά τους: Ασούμπερ(δεξιά), Πίτι, Μπερτόγλιο(αριστερά) και τον Καραμάνο στην επίθεση.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Μπέρτος από έξοχη μπαλιά του Ντέλετιτς αλλά χρεώθηκαν οι δυο τους από μια κίτρινη κάρτα για τους πανηγυρισμούς(10').

Και ενώ η Λαμία φαινόταν ακίνδυνη από μια ωραία ενέργεια του Καραμάνου, ο Πίτι πέφτει στο έδαφος έχοντας επαφή με τον Καρανίκα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Πίτι και έκανε το 1-1 στο 20'.

Από κει και πέρα χωρίς να υπάρχει σημαντική φάση ήρθε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με τον Μπερτόγλιο στο 56'.

Ο Φέστα βλέποντας να χάνει η ομάδα του με 2-1 βάζει σωστά Μπαργκάν και Σικάφκα αλλά παρότι γίνεται πολύ επιθετική η ΑΕΛ κάνει μόλις μια ευκαιρία στο 75' με τον Ντέλετιτς ύστερα από σέντρα του Καρανίκα.

Η ομάδα της Λαμίας στη συνέχεια έφθασε πιο κοντά στο 3-1 απ’ ό,τι η ΑΕΛ στο 2-2.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν η διαφορά της ποιοτικής εμφάνισης των παικτών της Λαμίας που εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν παίρνοντας και τα σφυρίγματα έδρας...

ΦΑΣΕΙΣ...ΓΚΟΛ

10': Ωραία ενέργεια του Ντέλετιτς που ξεπερνάει δύο αντιπάλους και μεταβιβάζει την μπάλα στον Μπέρτο μέσα στη μεγάλη περιοχή που με διαγώνιο σουτ κάνει το 0-1.

20': Μπαλιά με τακουνάκι του Καραμάνου στον Πίτι που πέφτει μέσα στη μεγάλη περιοχή κάτω από την πίεση του Καρανίκα και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο παθών και παρότι ο Κρίστινσον πέφτει σωστά η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα και γίνεται το 1-1.

45'+2': Ο Μπλάζιτς σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει άουτ.

55': Σουτ του Φατιόν έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.

56': Ο Ασουμέρ έξω από τη μεγάλη περιοχή τροφοδοτεί τον Μπερτόλιο που σε τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον κάνει το 2-1.

62': Από λάθος του Μιλοσάβλιεβιτς παραλήπτης της μπάλας γίνεται ο Καραμάνος που μπαίνει μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά κάτω από την πίεση του Ζίζιτς δεν κάνει καλό σουτ αφού κοντράρει στον αμυντικό της λαρισινής ομάδας και μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

67': Εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, η μπάλα καταλήγει μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

71': Σουτ του Καραμάνου η μπάλα καταλήγει άουτ.

75': Ο Καρανίκας κάνει σέντρα από αριστερά και ο Ντέλετιτς πιάνει κεφαλιά αλλά αποκρούει ο Μελίσσας εντυπωσιακά.

81': Ο Σκαρντοβέλι από αριστερά κάνει σέντρα και ο Ασούμπερ πιάνει κεφαλιά που καταλήγει μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83': Σουτ του Καραμάνου μέσα από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Κρίστινσον.

90'+1': Φάουλ του Μπαργκάν από αριστερά και ο Ζίζιτς πιάνει κεφαλιά αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Από την ΑΕΛ ξεχώρισαν ο Φατιόν με τον Ντέλετιτς. Ο Κρίστινσον μπορεί να μην ευθύνεται για τα γκολ αλλά δεν έχε και τη μεγάλη απόκρουση. Ο Μπέρτος πήγε καλά στο πρώτο μέρος ενώ ο Καρανίκας είχε λίγα καλά διαστήματα. Ο Ζίζιτς με τον Γκοΐκοβις εκτέθηκαν στα δύο γκολ αφού από το κέντρο της άμυνας μπήκαν ουσιαστικά.

Ο Μιλοσάβλιεβιτς και ο Σετσέροβιτς είναι πεσμένοι στο τελευταίο διάστημα ενώ ο Νούσιος δεν δικαίωσε τον Φέστα. Ο Νούνιτς μαχητής όπως πάντα ενώ οι αλλαγές δεν βοήθησαν όσο θα περιμέναμε. Και αναφερόμαστε στους Μπαργκάν, Σικάφκα και Ζίφκοβιτς.

Από τη Λαμία καλύτεροι ήταν οι: Πίτι, Πλιάτσικας, Ασούμπρε ενώ ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα στην κεφαλιά του Ντέλετιτς.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο διαιτητής κ. Μανούχος (Αργολίδας) ευνόησε τη Λαμία ενώ στη φάση του πέναλτι μάλλον ήταν πολύ αυστηρός. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Δημούτσος, Σκαρντοβέλι, Μπέρτος, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Καραμάνος (88' Τσούκαλος), Ασούμπρε, Πίτι (70' Βασιλαντωνόπουλος), Δημούτσος (40' Μπλάζιτς), Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας (84' Ζίφκοβιτς), Νούσιος (67' Σικάφκα), Μπέρτος, Σετσέροβιτς (60' Μπαργκάν), Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν.

Παραιτήθηκε ο Φέστα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΟΥΓΙΑ

"Μετά τον αγώνα ο προπονητής μας κ. Φέστα δήλωσε ότι αυτά που γίνονται κάθε Κυριακή εις βάρος μας δεν τα έχει δει είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής, υπέβαλε την παραίτησή του στον κ. Κούγια, διότι έτσι καταστρέφεται η προπονητική του καριέρα και αυτό το γεγονός θα συζητηθεί αύριο στη συνάντηση που θα γίνει στο προπονητήριο της ΑΕΛ μεταξύ των δύο ανδρών». Αυτό αναφέρει σε χθεσινή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της αναφέρεται στη χθεσινή διαιτησία γράφοντας: «Επειδή είχαμε δει τα πέναλτι που είχαν δοθεί στη Λαμία στα προηγούμενα ματς και τα οποία δεν ήταν και με αυτά τα πέναλτι σε κάθε ματς η Λαμία πήρε 3 βαθμούς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι το ίδιο θα γίνει και στο σημερινό παιχνίδι, πάλι από Έλληνα διαιτητή».

Τέλος υποστηρίζει ότι θα ζητάει να παίζουν ξένοι διαιτητές στους αγώνες της. Γράφει χαρακτηριστικά: «Θα ζητήσουμε από το επόμενο παιχνίδι ξένους διαιτητές, γιατί είναι αδιανόητο να παίζει ξένος διαιτητής το ΠΑΟΚ - Άρης, που δεν έχει καμιά βαθμολογική σημασία και κρίσιμα παιχνίδια σαν το σημερινό να τα παίζουν Έλληνες διαιτητές».

Οι κίτρινες κάρτες...

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία και συγκεκριμένα οι Μανώλης Μπέρτος, Μίλος Ντέλετιτς, Φατιόν Άντονι, και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς.

Στο όριο συνεχίζουν να βρίσκονται με τρεις, ο Νίκολα Ζίζιτς, ο Άντναν Σετσέροβιτς, ο Νοέ Ακόστα και ο Νίκολα Γιακιμόβσκι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τέλος, θυμίζουμε ότι δέκα κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φατιόν Άντονι και θα εκτίσει, στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό και στο εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκος Καρανίκας και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής, στον εκτός έδρας με τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Γκόλιας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Super League τη σεζόν 2018-2019.

Φατιόν Άντονι 11 (θα εκτίσει με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα), Νίκος Καρανίκας 8 (θα εκτίσει με ΟΦΗ), Νίκος Γκόλιας (θα εκτίσει με Λεβαδειακό), Μίλος Ντέλετιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 5, Νίκολα Ζίζιτς, Άντναν Σετσέροβιτς, Νοέ Ακόστα, Νίκολα Γιακιμόφσκι 3, Λεοζίνιο, Βαγγέλης Μόρας, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 2, Αλεξάνταρ Γκοΐκοβιτς, Χρίστοφορ Χούμπτσεφ, Χρήστος Γρομητσάρης, Παναγιώτης Μπάλλας, Μάρκο Νούνιτς, Εβγκένι Σικάφκα, Μανώλης Μπέρτος 1.

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Μεγαλύτερη πίεση...

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο τεχνικοί δήλωσαν τα εξής:

Τζιανλούκα Φέστα(ΑΕΛ): «Δεχόμαστε κάποια γκολ που δεν πρέπει να δεχτούμε. Στην αμυντική μας γραμμή πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να τα αποφεύγουμε. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρουμε το παιχνίδι και σε κάποια κομμάτια του ματς έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία»

-Αισθάνεστε μετά από αυτή την ήττα μεγαλύτερη πίεση να εξασφαλίσετε την παραμονή:

«Σίγουρα έχουμε περισσότερη πίεση, για να παίρνουμε περισσότερους πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

 

Μάκης Χάβος(Λαμία): «Ήταν ευτύχημα για εμάς που καταφέραμε και ισοφαρίσαμε πριν το ημίχρονο.

Ξέραμε πως στο δεύτερο ημίχρονο με τους καλούς παίκτες που έχουμε θα ελέγχαμε το παιχνίδι και με καλή συνεργασία θα έρθει το γκολ που ήταν πολύ όμορφο. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης όταν η ΑΕΛ άλλαξε σχηματισμό βάλαμε τον Σκόνδρα αμυντικό χαφ και καταφέραμε να κερδίσουμε».

H SUPER LEAGUE ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος      1-1

(24' Καλτσάς - 82' Ουάρντα)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης      2-1

(4', 47' Μπογέ - 24' Ελ Χέλβε)

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός    2-0

(10' Σπιριντόνοβιτς, 55' Σταυρόπουλος)

Ξάνθη-Λεβαδειακός 0-1

(90+3' Ιωαννίδης)

Λαμία-ΑΕΛ    2-1

(21'πεν. Πίτι, 56' Μπερτόλιο - 10' Μπέρτος)

ΠΑΟΚ-Άρης  1-1

(39' Βιεϊρίνια - 85' Βέλεθ)

Ολυμπιακός-ΟΦΗ    (σήμερα, 17:15)

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα          (σήμερα, 19:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ       46-11  58

2. Ολυμπιακός        40-13  48

3. ΑΕΚ          37-13  43

4. Ατρόμητος 32-20  40

5. Άρης         26-21  34

6. Παναθηναϊκός      28-19  31

7. Παναιτωλικός       25-28  27

. Ξάνθη         16-17  27

. Λαμία         19-27  27

10. Πανιώνιος          21-31  26

11. Αστέρας Τρίπολης       17-27  22

. ΑΕΛ  20-28  22

13. ΠΑΣ Γιάννινα     15-31  20

14. Λεβαδειακός      13-28  19

15. ΟΦΗ       19-32  17

16. Απόλλων Σμύρνης        10-38  9

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

2/3

19:00, Άρης-ΑΕΚ

19:30, ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη

3/3

15:00, ΟΦΗ-Λάρισα

16:00, Ατρόμητος-Πανιώνιος

17:15, Λεβαδειακός-Λαμία

19:00, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

19:30, Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός

4/3

19:00, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

15 ΓΚΟΛ: Κουλούρης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

14 ΓΚΟΛ: Πόνσε (ΑΕΚ)

9 ΓΚΟΛ: Φορτούνης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ)

8 ΓΚΟΛ: Ματέο Γκαρσία (ΑΡΗΣ)

7 ΓΚΟΛ: Γέντρισεκ (ΞΑΝΘΗ), Μασούρας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

6 ΓΚΟΛ: Λιβάια (ΑΕΚ), Νούνιτς (ΑΕΛ), Γιουνές (ΑΡΗΣ), Μπαράλες (ΛΑΜΙΑ), Μακέντα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μοράρ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ντουρμισάι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Γκερέρο (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μάζουρεκ (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ (ΠΑΟΚ)

4 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Ντέλετιτς (ΑΕΛ), Ντιγκινί (ΑΡΗΣ), Φερνάντεθ, Τόνσο, Μανιάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μπερτόλιο (ΛΑΜΙΑ), Νέιρα (ΟΦΗ), Χασάν, Χριστοδουλόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπουζούκης, Γιόχανσον (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Καμαρά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)

3 ΓΚΟΛ: Μπογέ, Μπακασέτας (ΑΕΚ), Φατιόν (ΑΕΛ), Ελ Χέλβε (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ), Καλτσάς (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ουγκράι, Ενσικουλού (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Αντέτζο (ΛΑΜΙΑ), Κάστρο (ΞΑΝΘΗ), Καμαρά, Ποντένσε, Βούκοβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Χατζηγιοβάνης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μάνα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κρίζμαν (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Μάνος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass