Στο +2 ο Ηρακλής Λάρισας μετά την ισοπαλία του Φαλανιακού στο Δαμάσι

*Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής *Πολύτιμες νίκες για Αχιλλέα Φαρσάλων και Δωτιέα Αγιάς *Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου το ματς Μακρυχώρι-Λάρισα 2012, το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη *Ξανά στην τετράδα ο ΠΟΕ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 22:04

Νέα τροπή παίρνει η μάχη της κορυφής στο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Μόνος στην πρώτη θέση φιγουράρει πλέον ο Ηρακλής Λάρισας (έχοντας προβάδισμα δύο βαθμών), ο οποίος κέρδισε στο ντέρμπι της Φαλάνης τον Σμόλικα με 2-0 και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία 1-1 του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Φαλανιακού στο Δαμάσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά οδηγούσε σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος από την 7η αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο ΠΟΕ έστω και με το φτωχό 1-0 έκαμψε την αντίσταση της Δόξας Αργυροπουλίου και σε συνάρτηση με το ότι το παιχνίδι του Αετού Μακρυχωρίου με τη Λάρισα 2012 αναβλήθηκε, πέρασε εκ νέου στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Με το ίδιο σκορ (1-0) ο Αμπελωνιακός νίκησε τη Δόξα Βλαχογιαννίου και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας, ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας με 4-2 τον Αετό Αμυγδαλέας, ενώ τέλος ο Δωτιέας Αγιάς στάθηκε όρθιος στο Κιλελέρ, αποχωρώντας με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του (0-1).

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής:

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

«ΧΤΥΠΗΣΕ» Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Νίκη που τον φέρνει μόνο στην κορυφή πέτυχε ο Ηρακλής Λάρισας μέσα στη Φαλάνη επί του Σμόλικα με 2-0. Η παγωνιά και ο αέρας στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, οι οποίες ωστόσο είχαν τις δικές τους καλές στιγμές. Ο Ηρακλής αποδείχθηκε πιο ουσιαστικός στην επανάληψη και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, απέναντι σ’ έναν Σμόλικα που αναγκάστηκε για μία ακόμα φορά να αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες, ωστόσο παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός.

Για πρώτη φορά φέτος (αλλά και τα τελευταία χρόνια γενικότερα) ο Γιώργος Κακαβίτσης παρατάχθηκε απέναντι στην πρώην του ομάδα τον Σμόλικα Φαλάνης, δεν μπόρεσε όμως να χριστεί σκόρερ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς με τους Λάμπρου και Γκιουρσάνη να δημιουργούν τις πρώτες καλές στιγμές στο πεντάλεπτο, ενώ ο Χρηστίδης πήρε τη σκυτάλη στο 35’ χάνοντας μία ακόμα ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο πρώτο μέρος να απειλήσουν κυρίως με τον Μακρή.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ηρακλή καθώς στο 53’ ο Φοτρομάρης με πλασέ, ύστερα από ενέργεια του Γκιουρσάνη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν στη συνέχεια να σιγουρέψουν το αποτέλεσμα ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Ζαφειρίου στο 59’ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Σμόλικας πάλεψε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και ήταν επικίνδυνος. Στο 61’ ο Σέντζας προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία αλλά ο Καραναστάσης βγήκε έγκαιρα και απέτρεψε τον κίνδυνο. Η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 69’ όταν ο Κακαζούκης με φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 75’ το δυνατό σουτ του Μακρή πέρασε άουτ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις ο Φώτος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2 και έβαλε τέλος στην αγωνία των «κυανολεύκων».

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουρουζίκας με βοηθούς τους κ. Μάνο και Αναστασίου.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (59’ Ντούρας), Σέτζας, Καρέτζος, Σκούπρας, Γκατζιούρας, Μπέτσης, Μακρής, Κακαζούκης, Ζαμπέτας (72’ Μαχούχας), Γκατζούλης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Φορτομάρης, Μανιώτης (75’ Ντιντής), Γκιουρσάνης (90’+2’ Δολιάνης), Νάστας, Χρηστίδης (80’ Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Ισόπαλος 1-1 με τον Δαμασιακό αναδείχθηκε ο Φαλανιακός στο γήπεδο Δαμασίου. Αποτέλεσμα που ανάγκασε την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αφού ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από τη Φαλάνη.

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δαμασίου έγινε ένα δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Τσιάκου, ο Χρ. Λυγούρας έπιασε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Β. Λυγούρας με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Φαλανιακός στάθηκε άτυχος στο 7’ καθώς θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματά του και να πάρει προβάδισμα ασφαλείας, όταν ο Τσιάκος με βολ πλανέ σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 11’ ήρθε η ισοφάριση για τον Δαμασιακό, όταν ο Γκαντρής μετά από πολύ ωραία ενέργεια και αφού απέφυγε τον αντίπαλό του μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Φλώρος στην προσπάθειά του να διώξει τον κίνδυνο σημείωσε αυτογκόλ.

Η ατυχία για τους φιλοξενούμενους συνεχίστηκε και στο 43’ όταν ο Φλώρος τραυματίστηκε στο γόνατο (λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου) και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Στο 60’ σημειώθηκε μία ακόμα μεγάλη στιγμή για τον Φαλανιακό, όταν ο Λεσάι βγήκε τετ - α - τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στη συνέχεια ο Χρ. Λυγούρας προσπάθησε να σκοράρει αλλά απέκρουσαν οι αμυνόμενοι προ της γραμμή, ενώ ακολούθησε και νέο σουτ από τον Λεσάι που κατέληξε κόρνερ.

Ο Δαμασιακός που είχε τις δικές του καλές στιγμές άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 70’ όταν ο Αμπατζίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 75’ ο Γκαντρής έχασε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή.

Έτσι το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η κ. Τσιοφλίκη με βοηθούς τους κ. Ακρίβο και Πατέτσο.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Ιωαννίδης, Ντόκος, Αμπατζίδης, Γεωργατζιάς, Μουσιάρης, Δούκας (65′ Τσιάλτας), Νάτσης (80′ Λέτσιος), Λούτσος, Φούντας, Γκαντρής.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μάνικος, Βαρσάμης, Σούλι, Φλώρος (43′ λ.τ. Ιωαννίδης), Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Λυγούρας Χρ. (77′ Μπέης), Ακριβόπουλος (61′ Πανταζής Ηλ.), Τσιάκος, Λεσάι (90′ Δημητρέλης).

«ΦΤΩΧΗ» ΝΙΚΗ

ΜΕ «ΣΦΡΑΓΙΔΑ» ΣΟΥΓΛΗ

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στην «παγωμένη» Ελασσόνα ο τοπικός Π.Ο.Ε. νίκησε τη Δόξα Αργυροπουλίου με το «φτωχό» 1-0.

Το ποδοσφαιρικό σύνολο του Ζήση Ζιάγκα, που διατήρησε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, αλλά έπεσε πάνω στη «σφιχτή» άμυνα των φιλοξενουμένων. Τη λύση έδωσε η δυνατή κεφαλιά του Στέφανου Σουγλή (στο τέλος του α’ ημιχρόνου), που «σφράγισε» τη «φτωχή» νίκη των Ελασσονιτών, δίνοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη «μάχη» της τετράδας του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν φιλότιμα, στοχεύοντας σ' ένα θετικό αποτέλεσμα, περιορίστηκαν κυρίως σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις και φάσεις από «στημένα» προς την περιοχή του Γούπου.

Φάσεις - γκολ

9': «Προειδοποιητική βολή» – επικίνδυνη κεφαλιά του Σουγλή υποχρεώνει τον Μπαχτσιβάνο να αποκρούσει.

24': Οι Ελασσονίτες επιμένουν να πιέζουν κοντά στην εστία του Αργυροπουλίου. Διαδεχόμενα σουτ από καλή θέση του Μάντζαρη και στη συνέχεια του Ματούλα αποκρούονται από την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων.

39': Επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων και το σουτ του Σχοινά φεύγει μόλις άουτ από τα δοκάρια του Γούπου.

45’+: Η πίεση του Π.Ο.Ε. αποδίδει καρπούς αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Καραγκούνη, ο καλά πλασαρισμένος Σουγλής (...πριν λίγο καιρό ήλθε στον ΠΟΕ από τον Δαμασιακό) με υποδειγματική κεφαλιά γράφει το 1-0 και... «χάνεται» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

49': Διαμαρτυρίες των Ελασσονιτών για περίπτωση πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Δόξας, με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι.

51': Έξυπνη κεφαλιά του δραστήριου Ζηρδέλη αποκρούεται από το... «μπετόν» των φιλοξενουμένων.

59': Όμορφος συνδυασμός των παικτών του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Ματούλα, που πασάρει στον Καραγκούνη, με τον τελευταίο να επιχειρεί δυνατό σουτ με τους αμυντικούς του Αργυροπουλίου να απομακρύνουν τη μπάλα.

77': Νέα ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν μετά από σέντρα του νεοεισελθόντα Καλύβα, ο Κυρίτσης Αθ. σουτάρει υποχρεώνοντας τον Μπαχτσιβάνο να αποκρούσει σωτήρια ενώ το νέο σουτ που επιχειρεί ο ίδιος παίκτης φεύγει άουτ.

87': Μεγάλη ευκαιρία για τη Δόξα Αργυροπουλίου να ισοφαρίσει το σκορ του αγώνα όταν μετά από αντεπίθεση – αιφνιδιασμό, ο Τσούτσας από ιδανική θέση προχωρά και πλασάρει... με την μπάλα να φεύγει πάνω από τον γκολκίπερ Γούπο και μόλις άουτ από τα δοκάρια του, «κοψοχολιάζοντας» τους γηπεδούχους!

90+': Ωραία προσπάθεια του «φρέσκου» Καλύβα, που σουτάρει υποχρεώνοντας τον πολύ καλό Μπαχτσιβάνο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κουκούλης, Κοτούμπας, Δεδικούσης.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Μαντζάρης (82’ Πετάνι), Κυρίτσης Αθ., Ζηρδέλης (67' Μπαρλαγιάννης Ν.), Ματούλας (75' Καλύβας), Καραγκούνης (89' Χατζηβασίλης).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Ν. Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Τίκας, Χατζής, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ., Φουρτούνας (89' Κόκκορας), Δίχρης, Μπαμπάκος (67' Πλιάτσικας), Σχοινάς (89' Καλόγηρος), Τσούτσας, Τσιαμούρας (46' Βογιατζής).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΕΔΕΙΞΕ

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ

Στο πρώτο ημίχρονο βρήκε δίχτυα ο Αμπελωνιακός και κατάφερε έστω και με το φτωχό 1-0 να πάρει τη νίκη κόντρα στη μαχητική Δόξα Βλαχογιαννίου.

Στο 23’ σημειώθηκε μία αμφισβητούμενη φάση, στην οποία οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γούτου στον Αλεξίου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής κ. Γκάγκας είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε το παιχνίδι.

Ο Αμπελωνιακός στη συνέχεια είχε ένα πιεστικό 5λεπτο, ξεκινώντας στο 33’ με τον Αλεξανδρή που από πλάγια θέση σε κενή εστία αντί να πλασάρει προσπάθησε να δώσει στον Βούκια χάνοντας την ευκαιρία, στο 36’ ξανά με τον Αλεξανδρή, ο οποίος σούταρε πάνω στην κίνηση αλλά ο Παπαϊωάννου απέκρουσε εντυπωσιακά και στο 38’ με τον Βούκια, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 44’ όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Δαλακώνη, η άμυνα της Δόξας δεν μπόρεσε να διώξει και ο Αλεξανδρής σκόραρε, γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, όμως δεν είχαν καλά τελειώματα στην επίθεση και κατά συνέπεια δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον αντίπαλό τους. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τον Αμπελωνιακό να παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της τέταρτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Νίκζα και Καρακώστα.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Φαρμάκας, Καραγιάννης, Γούτος, Μεσημέρης, Δαλακώνης, Μητρούσκας, Καραλής (88′ Κόκκινος), Χατζούλης, Βούκιας (75′ Καριπίδης), Αλεξανδρής (81′ Αλατάς), Βαλατσός (67′ Κατσής)

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Μητούλας (46′ λ.τ. Γεωργούλης), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

«ΞΕΣΠΑΣΕ» Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 4-2 επί του Αετού Αμυγδαλέας, στο ντεμπούτο του τεχνικού Άρη Παπαγεωργίου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με το κοντινό πλασέ του Τσούλη, που εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Κωνσταντίνου στο σουτ του Ζιώγα, ωστόσο στο 22’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και με το εκπληκτικό σουτ του Περδίκη έξω από την μεγάλη περιοχή (έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι») ισοφάρισαν σε 1-1, με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη και κατάφερε στο πρώτο 20λεπτο να θέσει τις βάσεις για τη νίκη.

Αρχικά στο 52’ ο Τλούπας με πλασέ μετά από φάουλ του Κατσανάκη έγραψε το 2-1, στο 56’ ο Ζιώγας μετά από σέντρα του Κατσανάκη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 65’ ο Γαγάρας με δυνατό σουτ, ύστερα από ασίστ του Ζιώγα διαμόρφωσε το 4-1.

Στο 68’ οι Φαρσαλινοί έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ζησόπουλος για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Πλης βρήκε δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Αρ. Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Γκαραβέλης, Ζησόπουλος, Τλούπας, Σαμαράς (88’ Ντιναρόπουλος), Κομισόπουλος, Ζιώγας (85′ Γιαννολόπουλος), Ταστεμερίδης, Τσουλης (74′ Καναβός), Γαγάρας, Κατσανάκης.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Γουναράς (66′ Φιλίππου), Βαρλάγκας (77′ Ντάσκας), Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Παπαδάμου (71’ Ανδριανόπουλος), Παρασκευούδης, Κουρούκας (81’ Πλης), Τσεκούρας, Ντάλλας.

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Το γκολ του Γελαλή στο 83’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Δωτιέα Αγιάς μέσα στο Κιλελέρ (0-1). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν ευκαιρίες κυρίως με τους Τσατσαλίδη, Βλάχο και Γελαλή, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ ισορρόπησε την κατάσταση, έχασε δύο επικίνδυνα τετ - α - τετ με τον Καρβούνη, για να φτάσουμε στο 83’ όταν ο Γελαλής εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεσαίας γραμμής και προς τα αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί έτσι το 0-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Φακής με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Νάκα.

ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης-Ι. Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης, Μουρατάι, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Παπαγιαννούλης, Καρβούνης, Ζιόμπουρας (60′ Λαβαντσιώτης), Κουσιώρας, Ξηροκώστας (82′ λ.τ. Αρσενόπουλος).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Θ. Στεργιάδης): Ρούσσος, Χονδροδήμος, Γούτος, Ποτούσογλου, Ντελής, Κατσής (73′ Γεωργοβίτσας), Ντακούλας, Κορλός (85′ Βλάχος), Τσατσαλίδης, Γελαλής, Πασιάς.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμπελωνιακός- Βλαχογιάννι            1-0

Κιλελέρ-Δωτιέας Αγιάς         0-1

Αχιλλέας Φ.- Αμυγδαλέα      4-2

ΠΟ Ελασσόνας- Αργυροπούλι        1-0

Μακρυχώρι-Λάρισα 2012    (27/2)

Συκούριο-Τύρναβος 2005    0-3 (ά.α.)

Σμόλικας -Ηρακλής Λάρ.     0-2

Δαμασιακός-Φαλανιακός     1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λ.    43-12  49

Φαλανιακός    35-11  47

Σμόλικας        33-19  38

Π.Ο. Ελασσόνας       27-18  33

-----------------------------------

Μακρυχώρι    27-16  31

Αμπελωνιακός          25-15  30

Αχιλλέας Φ.    24-23  27

Δωτιέας Αγιάς           22-20  26

Κιλελέρ           21-23  26

Τύρναβος 2005         20-23  25

Δαμασιακός   16-18  21

-----------------------------------

Βλαχογιάννι    22-28  20

Αργυροπούλι 15-22  19

Αμυγδαλέα     20-33  17

Λάρισα 2012 19-31  16

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*Μακρυχώρι και Λάρισα 2012 έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3/3, 15:00)

Σμόλικας-Κιλελέρ

Δωτιέας Αγιάς-ΠΟ Ελασσόνας

Ηρακλής Λάρ.-Αμπελωνιακός

Αργυροπούλι-Συκούριο (3-0 ά.α.)

Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.

Τύρναβος 2005-Δαμασιακός

Αμυγδαλέα-Μακρυχώρι

Λάρισα 2012-Φαλανιακός

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass