Προβληματισμοί Φέστα

*ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ *ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2019 22:00
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα συζητάει με τον συνεργάτη του Αντρέα Λαυδαριά για το αυριανό παιχνίδι στη Λαμία παρουσία του διοικητικού Χαράλαμπου Τσιαπάλα Ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα συζητάει με τον συνεργάτη του Αντρέα Λαυδαριά για το αυριανό παιχνίδι στη Λαμία παρουσία του διοικητικού Χαράλαμπου Τσιαπάλα

Η ΑΕΛ αρχίζει από αύριο έναν κύκλο αγώνων όπου στόχο έχει τη μεγαλύτερη βαθμοσυλλογή και ειδικά στα δυο εκτός έδρας συνεχόμενα παιχνίδια με Λαμία(αγωνίζεται αύριο) και ΟΦΗ που στόχος είναι να μη χάσει από κανέναν ή να κερδίσει έναν εξ αυτών που θα τη φέρει σε μια ‘άνετη θέση στη μάχη της παραμονής.

Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα γνωρίζει την κρισιμότητα των αγώνων και γι’ αυτό προβληματίζεται και για το σχήμα που θα παρατάξει ενώ δεν είναι τυχαίο ότι δεν έκανε όλη την βδομάδα κανένα οικογενειακό διπλό.

Λίγοι αισθάνονται σιγουριά για το αρχικό σχήμα και η τακτική μάλλον θα είναι το 4-1-4-1. Το πιο αξιοσημείωτο είναι η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα του Γκοΐκοβιτς που αποθεραπεύτηκε και είναι απόλυτα έτοιμος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κρίστινσον, στην άμυνα θα βρίσκονται σίγουρα ο Ζίζιτς με τον Γκοΐκοβιτς ενώ στα μπακ μπορεί αν έχουν προβάδισμα ο Καρανίκας με τον Γιακιμόφσκι αλλά δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε δεξιά τον Μπέρτο ή αριστερά τον Ζίφκοβιτς.

Αμυντικά χαφ σίγουρα θα παίξει ο Τσετσέροβιτς και πιο μπροστά στη μεσαία γραμμή ο Μιλοσάβλιεβιτς με τον Φατιόν και δεξιά τον Ντέλετιτς. Στα αριστερά όμως είναι άγνωστο αν θα παίξει ο Μπαργκάν ή ο Ακόστα.

Τέλος στην επίθεση θα αγωνισθεί ο Νούνιτς που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Σήμερα στις 2.30 μ.μ. θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία στις 5.30 μ.μ.

 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Δήλωση έκανε χθες στην «Ε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντέλετιτς λέγοντας: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι για τον Μίλος Ντέλετιτς. Ο παίκτης μου έδωσε τον λόγο του και μου ορκίστηκε στους γονείς του ότι συζήτησε με την ΑΕΚ και υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που μείνει στην Ελλάδα, τότε θα πάει στη συγκεκριμένη ομάδα. Μην αποκλείετε όμως ο Ντέλετιτς να παραμείνει στην ΑΕΛ γιατί υπάρχει η δυνατότητα να του δοθούν τα χρήματα που του δίνει η ΑΕΚ, ενώ ίσως να υπάρξει και άλλη πρόταση από άλλη ομάδα.

Την τελευταία μεταγραφική περίοδο δέχθηκα πρόταση αντί 100.000 ευρώ να παραχωρήσω τον Ντέλετιτς στην Πορτογαλική Φαιρένσε».

 

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΤΣ

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο της ΑΕΛ με τον Πέταρ Κούνιτς και πλέον είναι ελεύθερος να βρει ομάδα της επιλογής του.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Super League, καθώς αύριο Κυριακή (19:30), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν παίκτες του ρασβάν Λουτσέσκου για να κάνουν το ένα από τα -στη χειρότερη περίπτωση- έξι «βήματα» που χρειάζονται για την κατάκτηση του τίτλου, οι δε «κίτρινοι», για να παραμείνουν στην προνομιούχο 5η θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός που μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, έχει ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, φιλοξενεί τον ΟΦΗ και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη που θα τον «εδραιώσει» στη 2η θέση της κατάταξης. Εύκολο απόγευμα αναμένεται για την ΑΕΚ που θα υποδεχθεί τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Ατρόμητος μπορεί να φύγει από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς, όπως έκανε και στα Ιωάννινα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο και θέλει βαθμούς για να παραμείνει διεκδικητής της 5ης θέσης, έτσι ώστε να «σβήσει» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις Ξάνθη-Λεβαδειακός, και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

 

ΣΗΜΕΡΑ

16:00 Ξάνθη-Λεβαδειακός ΕΡΤ

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος NOVA

19:30 ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης NOVA

 

ΑΥΡΙΟ

15:00 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός NOVA

19:00 Λαμία-ΑΕΛ ΕΡΤ

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης NOVA

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2

17:15 Ολυμπιακός-ΟΦΗ NOVA

19:00 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ       45-10  57

2. Ολυμπιακός        40-13  48

3. ΑΕΚ          35-12  40

4. Ατρόμητος 31-19  39

5. Άρης                   25-20  33

6. Παναθηναϊκός      28-17  31

7. Ξάνθη       16-16  27

. Παναιτωλικός        25-28  27

9. Λαμία        17-26  24

10. Πανιώνιος          19-31  23

11. ΑΕΛ        19-26  22

12. Αστέρας Τρίπολης       16-26  21

13. ΠΑΣ Γιάννινα     15-31  20

14. ΟΦΗ       19-32  17

15. Λεβαδειακός      12-28  16

16. Απόλλων Σμύρνης        9-36   9

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass