Το αύριο της ελληνικής πυγμαχίας στη Λάρισα

*ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΑΚΛ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ U22 *Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2019 16:00

Άρχισαν χθες και ολοκληρώνονται μεθαύριο Κυριακή στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚΛ οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων και U22 Ανδρών-Γυναικών.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στη σημερινή δεύτερη μέρα της διοργάνωσης οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χθες οι συνδιοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας τονίστηκαν τα εξής:

 

Κ. Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Η Λάρισα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας. Στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του Αλκαζάρ η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων. Το πρωτάθλημα θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, ενώ θα συμμετέχουν 120 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, όλους τους αθλητές, τους συλλόγους, τους προπονητές και το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚΛ), που συμβάλλει στη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης».

 

Δ. Γασπαρινάτος (Α’ Αντιπρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας): «Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στην πανέμορφη πόλη της Λάρισας. Να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και όσους βοήθησαν προκειμένου να διοργανωθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στην πόλη σας. Πιστεύω ότι θα έχει τεράστια επιτυχία. Το πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει την «αφρόκρεμα» των αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί η επιλογή των αθλητών για την εκπροσώπηση της χώρας μας μέσω της Εθνικής ομάδας στο εξωτερικό. Με τη μεγάλη βοήθεια που μας προσέφερε η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει θεσμός στην περιφέρειά σας ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας».

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσαν οι αντιπεριφερειάρχες κ. Λιούπας και Μπίλλης, ο γ. διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Μέγας και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass