Θέλει να "ζεσταθεί" στην... παγωμένη Λαμία η ΑΕΛ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2019 22:04
Δυνατές μονομαχίες αναμένονται την Κυριακή και στο ΔΑΚ Λαμίας Δυνατές μονομαχίες αναμένονται την Κυριακή και στο ΔΑΚ Λαμίας

Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League και η ΑΕΛ είναι έτοιμη να δώσει μια σκληρή μάχη στην Λαμία.

Οι «βυσσινί» θέλουν να βρούνε «ζεστασιά» στην παγωμένη όπως αναμένεται-σύμφωνα με τους μετεωρολόγους- πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και αν αναλογιστούμε πως την Κυριακή το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00, όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολες θα είναι οι συνθήκες για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ έχει ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που θα τη βρει στα καλύτερά της, μετά το σπουδαίο διπλό που πήρε την περασμένη Δευτέρα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ (1-3) και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Όμως το ζητούμενο δεν είναι πώς θα παρουσιαστεί η Λαμία, αλλά το πώς θα αγωνιστεί η λαρισινή ομάδα για να μπορέσει αφενός να περιορίσει τις επιθετικές βλέψεις των γηπεδούχων και αφετέρου να μπορέσει η ίδια να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα της δοθούν.

Αναμένεται πως θα είναι μια αμφίρροπη αναμέτρηση, η οποία και θα κριθεί στη δύναμη, με τους παίκτες της ΑΕΛ να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσουν μια σκληρή μάχη, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Χθες ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δοκίμασε διάφορα σχήματα στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού και δεν γνωρίζουμε αν θα επιλέξει το ίδιο αρχικό σχήμα όπως στον αγώνα με την Ξάνθη, ή αν θα γίνουν δύο η περισσότερες αλλαγές, καθώς για πρώτη φορά ουσιαστικά όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι.

Σημειώνεται πως και ο Γκοΐκοβιτς συμμετείχε, ένιωσε μεν κάποιες ενοχλήσεις όμως σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι 100% έτοιμος, για το σημαντικό παιχνίδι στη Λαμία.

Η ΛΑΜΙΑ

Όσον αφορά στη Λαμία, συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και στη διάθεση του τεχνικού της Μάκη Χάβου θα βρίσκονται και οι Μπαράλες, Βάντερσον, με αμφότερους να έχουν εκτίσει την ποινή τους, στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θα παραταχθεί λοιπόν κομπλέ κόντρα στην ΑΕΛ.

 

ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ Η Κ-19

Εκτός έδρας αναμέτρηση και για την Κ-19 της ΑΕΛ, η οποία κοντράρεται με τη Λαμία, ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή (24/2) στις 14:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής), για την 22η αγωνιστική. Αγωνιστικά η ΑΕΛ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 21 βαθμούς, ενώ οι Λαμιώτες στη δωδέκατη θέση με 18 βαθμούς.

Η Κ-17 της ΑΕΛ έχει το ρεπό της.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Από την Super League ανακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 1/3/2019 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7 /2017 – 30/6/2018»

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2017 – 30/6/2018»

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (1/3/2019) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass