Χωρίς άγχος ο Ερμής κόντρα στον Εθνικό

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2019 15:28

Χωρίς άγχος, αλλά με την απαιτούμενη σοβαρότητα θα αντιμετωπίσει ο Ερμής Αγιάς τον ουραγό Εθνικό στο αυριανό παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Κλειστό της Νεάπολης.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν μετά από έναν περίπου μήνα στη Λάρισα (μεσολάβησε ένα παιχνίδι στην Αγιά και δύο εκτός έδρας σε Υμηττό και Μεσολόγγι) έχοντας ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, στο οποίο τηρουμένων των αναλογιών είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη. Ωστόσο εκείνο που θα πρέπει να υπογραμμισθεί είναι ότι ήδη από τώρα οι άνθρωποι του Ερμή έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το ντέρμπι που ακολουθεί (2/3) με τον πρωτοπόρο Ιωνικό. «Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα έλεγα κουραστήκαμε πολύ. Το είχαμε προγραμματίσει, να κάνουμε μία μίνι προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ιωνικό. Γι’ αυτό άλλωστε κλείσαμε και το φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη, 27 του μηνός» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμή, Γιάννη Λίβανος και πρόσθεσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ εύκολο παιχνίδι και στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα. Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον Εθνικό ελπίζω να κυλήσει έτσι ώστε να έχω τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω παιδιά που έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (17:00) και οι διαιτητές έχουν ως εξής: Πευκοχώρι-Καβάλα: Παφίλης-Παγώνης-Κοϊμτζόγλου (Μήτσιου) Καστοριά-Κόροιβος: Τζαφλέρης-Ξενικάκης-Ζαχαρής (Πλεξίδας) Απόλλων Π.-Ηρακλής (18:00): Ανδρικόπουλος-Τσώνος-Τσολάκος (Θεοδωρόπουλος) Καρδίτσα-Διαγόρας Δρ.: Πουρσανίδης Κ.-Τζιοπάνος Ν.-Τζίμα (Χλωρός) Ερμής Αγιάς-Εθνικός: Κοτσίμπος-Ελευθεριάδης-Αγραφιώτης Ι. (Βαρνάς) Χαρ. Τρικούπης-Ιωνικός Ν.: Παντελίδης-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Πατσατζόπουλος)

Τετάρτη 6/3

19.00, Μαρούσι-Ιπποκράτης Κω 17.00, Ψυχικό-Αμύντας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass