Επιστρέφει στη Νεάπολη μετά από έναν μήνα

-ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (27/2) -ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 22:30

Ο Ερμής Αγιάς επιστρέφει στη Λάρισα μετά από έναν μήνα περίπου.

Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο τον ουραγό Εθνικό στο Κλειστό της Νεάπολης, όπου είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 26 Ιανουαρίου στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Διαγόρα (72-71). Το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» με αντίπαλο το Πευκοχώρι είχε πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Αγιάς (2/2), λόγω του πανελληνίου πρωταθλήματος τζούντο που διεξαγόταν τότε στο Κλειστό της Νεάπολης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο εκτός έδρας αγώνες με Αμύντα και Χαρίλαο Τρικούπη. Ο Ερμής προέρχεται από την ήττα στο Μεσολόγγι, η οποία ανέκοψε ένα σερί 5-0 που μετρούσαν στο ενεργητικό τους οι «κυανόλευκοι». Η απουσία του φυσικού ηγέτη Νέστορα Κόμματου έπαιξε σημαντικό ρόλο, ωστόσο η ήττα αυτή δεν είχε σημαντικές παρενέργειες, υπό την έννοια ότι ο Ερμής διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο. «Παρά το ότι είχαμε προετοιμαστεί και ξέραμε πως θα μας «χτυπήσει» ο αντίπαλος, τελικά δεν τα καταφέραμε. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα ήμασταν αρκετά άστοχοι. Αν και κρατηθήκαμε κοντά στο σκορ μέχρι και λίγο πριν το τέλος, κάποια λάθη σε άμυνα και επίθεση μας στοίχησαν» τόνισε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γιάννης Λίβανος σχολιάζοντας την τελευταία εμφάνιση της ομάδας του και πρόσθεσε: «Σ’ ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Α2 που είναι γεμάτο με καλές ομάδες δεν μπορούμε να απογοητευόμαστε από μία ήττα σε μία έδρα που μόνο ο Ηρακλής και ο Διαγόρας έχουν περάσει. Επειδή το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος θα έρθουν και τέτοια αποτελέσματα. Εμείς προσπαθούμε να διορθώνουμε τα λάθη μας και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι». Η εβδομάδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ερμή καθώς όλοι οι παίκτες έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση συμπεριλαμβανομένου και του Νέστορα Κόμματου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΗ

Ο Ερμής Αγιάς θέλει να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις στο ματς με τον ουραγό Εθνικό και σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το επιβεβαιώσει μέσα στο παρκέ. Ωστόσο το «μυαλό» των ανθρώπων του Ερμή βρίσκεται στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί (2/3) με τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Για τον λόγο αυτό και με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ πριν το ντέρμπι με τον Ιωνικό. Έτσι γίνονται προσπάθειες για φιλικό παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη 27 του μηνός. Ο αγώνας (εάν οριστικοποιηθεί) θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο. «Μετά τον Εθνικό ακολουθεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας. Το ματς με την καλύτερη ομάδα της Α2, τον Ιωνικό. Θέλουμε ένα δυνατό φιλικό γιατί ουσιαστικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα επιπέδου Α1. Γι' αυτό προγραμματίζουμε φιλικό με τον Άρη ούτως ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις απέναντι σ’ έναν υψηλού επιπέδου αντίπαλο και να είμαστε όσο μπορούμε καλύτερα προετοιμασμένοι για το ματς με τον Ιωνικό» σχολίασε ο Γιάννης Λίβανος.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι στο Μεσολόγγι, ωστόσο ο Νέστορας Κόμματος παραμένει στους κορυφαίους παίκτες της φετινής Α2. Ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται στην 4η θέση στα ριμπάουντ με 134. Αναλυτικά οι κορυφαίοι ανά κατηγορία μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών: Πόντοι 1. Τζόρτζεβιτς (Χαρ. Τρικούπης) 339 2. Λεϊμάνις (Κόροιβος ΑΣ) 318 3. Καράμπουλας (Ιωνικός Ν.) 291 4. Χείλαρης (Κόροιβος) 290 5. Κακαρούδης (Ηρακλής) 287 Ριμπάουντ 1. Ρατκάουσκας (Ηρακλής) 177 2. Παπανικολάου (Ψυχικό) 140 3. Χείλαρης (Κόροιβος) 138 4. Κόμματος (Ερμής Αγιάς) 134 5. Χαρίσης (Ιπποκράτης) 126 Ασίστ 1. Βασιλόπουλος (Ιωνικός Ν.) 135 2. Νίκου (Διαγόρας Δρ.) 132 3. Ζούπας (Αμύντας) 101 4. Σοκκ (Ηρακλής) 88 5. Λάανε (Ιπποκράτης) 87 Κλεψίματα 1. Παασόγια (Ψυχικό) 32 2. Ζούπας (Αμύντας) 32 3. Μάντζαρης (Ψυχικό) 30 4. Παπαγεωργόπουλος (Μαρούσι) 29 5. Κουκουνιάς (Αμύντας) 27 Κοψίματα 1. Χαρίσης (Ιπποκράτης) 21 2. Μελισσαράτος (Καστοριά) 15 3. Χείλαρης (Κόροιβος ΑΣ) 13 4. Σαχπατζίδης (Ιωνικός Ν.) 12 5. Παπαδιονυσίου (Χαρ. Τρικούπης ) 12

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass