Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ερμής

*ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ *ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΥ – ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ή ΟΧΙ *Ι. ΛΙΒΑΝΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:43

Με κεκτημένη ταχύτητα από την πολύ μεγάλη νίκη στον Υμηττό επί του Αμύντα αλλά και το 5-0 σερί που καταγράφει από τις 12 Ιανουαρίου, ο Ερμής Αγιάς δηλώνει πανέτοιμος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να διατηρήσει τη θέση του στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Γιάννη Λίβανου αναχωρεί σήμερα στις 15:00 (μετά την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση) για το Μεσολόγγι όπου αύριο στις 17:00 θα αναμετρηθεί με τον Χαρίλαο Τρικούπη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ένα ακόμα δύσκολο «εκτός των τειχών» παιχνίδι, το δεύτερο κατά σειρά, για τους «κυανόλευκους», απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο που διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ και μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά επικίνδυνος. Μόνο δύο ομάδες κατάφεραν μέχρι τώρα να περάσουν από το Μεσολόγγι, οι Ηρακλής και Διαγόρας, ενώ στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια οι γηπεδούχοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Το σημείο αναφοράς για την ομάδα του Ερμή είναι ο Νέστορας Κόμματος, η συμμετοχή του οποίου μέχρι και χθες κρινόταν αμφίβολη. Ο έμπειρος και εκ των κορυφαίων της φετινής Α2 φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Γιάννης Λίβανος δεν θέλει να το ρισκάρει και να επιβαρύνει τον παίκτη. Πάντως το θέμα θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση όπου θα αποφασιστεί εάν ο Νέστορας Κόμματος θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ή όχι. Πάντως σε περίπτωση που η συμμετοχή του Νέστορα Κόμματου δεν σταθεί εφικτή θα είναι αναμφίβολα μία μεγάλη απώλεια για τους «κυανόλευκους» στο συγκεκριμένο δύσκολο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά στα θετικά για τον Ερμή Αγιάς καταγράφεται η εικόνα που παρουσιάζει ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Στέφαν Ζιβάνονβιτς, που δείχνει να προσαρμόζεται με μεγάλη ταχύτητα και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο αυριανό ματς στο Μεσολόγγι.

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη σοβαρότητα που πρέπει, όπως πράξαμε και με τον Αμύντα. Έχουμε διαβάσει τον αντίπαλό μας και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Περιμένουμε να μπούμε σε μία καυτή έδρα. Ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει στις τάξεις του έναν πολύ έμπειρο προπονητή, όπως είναι ο κ. Καλαμπάκος, που μέχρι πέρσι ήταν στην Α1. Γι' αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε τη δυναμική μας, είμαστε τρίτοι, προερχόμαστε από εκτός έδρας νίκη και θα παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πιστεύω ότι την πίεση πρέπει να την έχει ο αντίπαλός μας, καθώς προέρχεται από ήττα και όχι εμείς» σχολίασε ο προπονητής του Ερμή Αγιάς, Γιάννης Λίβανος αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής στο μπάσκετ, οι αγώνες της οποίας διεξάγονται αύριο Σάββατο και οι διαιτητές που ορίστηκαν (σε παρένθεση οι κομισάριοι) έχουν ως εξής:

17.00, Ιωνικός Ν.- Πευκοχώρι: Δαρλαμήτσος-Κωνσταντινίδου-Δολγύρας (Ντίνος)

17.00, Καβάλα-Καστοριά: Πιτσίλκας-Τζιοπάνος Ν.-Σιμητόπουλος (Μπρίγκος)

20.00, Κόροιβος-Απόλλων Π.: Ψαριανός-Μαγκλογιάννης-Κάρδαρης (Θεοδοσόπουλος)

15.00, Ηρακλής-Μαρούσι: Μπήτης-Ταρενίδης Στ.-Ταρενίδης Κ. (Γκούμας)

15.00, Ιπποκράτης-Καρδίτσα: Θεονάς-Τσαχάκης-Ζακεστίδης (Ξάνθος)

17.00, Διαγόρας Δρ.-Ψυχικό: Τσώνος-Μπούκας-Λύρας (Άκελ)

17.00, Αμύντας-Εθνικός: Μπίκας-Πολυχρόνης-Ορφανός Ιορδ. (Δούκας)

17.00, Χαρ. Τρικούπης-Ερμής Αγιάς: Διαμαντής-Βαρδάλος-Τσακαλογιάννης (Πατσαντζόπουλος)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass