Ο Στ. Καλατζής «σφυρίζει» στο ματς Σέλλανα-Οικονόμος

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:41

Τον αγώνα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στις 15:00 για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Στέφανος Καλατζής (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ. Αναστασίου, Σφυρή της ίδιας Ένωσης και παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Παπακώστα (Φθιώτιδας).

Επίσης για τον ίδιο όμιλο το ματς Θησέας Αγριάς-Φωκικός ορίστηκαν να το διευθύνουν οι Λαρισαίοι κ. Μπουρουζίκας, Νάκας και Παραφέστας με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Κοφίτσα (Τρικάλων).

Σε ένα ακόμα παιχνίδι του ίδιου ομίλου θα έχουμε λαρισινή παρουσία. Συγκεκριμένα στο Μετέωρα-Αλμυρός διαιτητές ορίστηκαν οι κ. Λαθύρης (Φθιώτιδας), Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Λαρισαίος κ. Ζήλος.

Στον αγώνα του 2ου ομίλου Νίκη Αγκαθιάς-Τρίγλια ορίστηκαν οι Λαρισαίοι διαιτητές κ. Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας, Μάνος με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Σκαφιδά (Μακεδονίας).

Τέλος στο ματς του 3ου ομίλου Μακεδονικός Σιάτιστας-Αχέρων Καναλακίου ορίστηκαν οι διαιτητές κ. Μελτζανίδης (Ημαθίας), Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Λαρισαίος κ. Βαλιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass