Η απονομή σημάτων FIFA σε Τζήλο, Τσιοφλίκη

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2019 15:31

Ολοκληρώθηκε χθες το τριήμερο σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας Α’ κατηγορίας που διοργάνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με συμμετοχή 23 διαιτητών και 50 βοηθών διαιτητών. Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος απένειμε στους Διεθνείς Αξιωματούχους Διαιτησίας τα σήματά τους για το 2019.

Συνολικά παρέλαβαν τα σήματα FIFA 7 διαιτητές, 10 βοηθοί διαιτητές, 2 γυναίκες διαιτητές, 4 γυναίκες βοηθοί διαιτητές και 3 διαιτητές futsal. Μεταξύ αυτών ήταν ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος που παρέλαβε το σήμα για πρώτη φορά, καθώς και η Λαρισαία διαιτητής Μάχη Τσιοφλίκη η οποία είναι διεθνής από το 2016. Επίσης μία ακόμα Λαρισαία, η Γεωργία Κομισοπούλου (που ανήκει στην ΕΠΣ Χανίων) παρέλαβε το σήμα της FIFA ως βοηθός διαιτητής.

Τα θέματα του σεμιναρίου περιελάμβαναν ενότητες που άπτονται του πειθαρχικού ελέγχου, της λήψης αποφάσεων στο τεχνικό μέρος της διαιτησίας, των τεχνικών των αξιωματούχων διαιτησίας και της εκπαίδευσης στη λειτουργία του VAR.

Στο σεμινάριο δίδαξαν τα μέλη της Κ.Ε.Δ. και ο VAR project manager κ. Μιχάλης Κουκουλάκης.

Τη δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου στο γήπεδο Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος φυσικής κατάστασης, από τον εθνικό γυμναστή διαιτητών, Βασίλη Λώλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass