Μαθημένη στα δύσκολα και στις ανατροπές η ΑΕΛ

ΒΑΘΜΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2019 22:32

Η ΑΕΛ του δευτέρου ημιχρόνου, στην προχθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ήταν η ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι χιλιάδες φίλοι της, είτε αγωνίζεται εκτός έδρας είτε στο AEL FC ARENA.

Το κακό πρώτο ημίχρονο οι «βυσσινί» φρόντισαν να το «σβήσουν» στην επανάληψη και το 2-0 έγινε με χαρακτηριστική άνεση 2-2, ενώ η ευκαιρία του Νούνιτς θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή. Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι και βαθμός ψυχολογίας για τη «βασίλισσα», που πλέον είναι μαθημένη στα δύσκολα, να παλεύει κόντρα σε... όλους και να διεκδικεί, έστω και αν αδικείται, αυτό που της αξίζει να παίρνει στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα έδειξαν πως έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και με μπροστάρη τον αρχηγό Αντονι Φατιόν, κατέκτησαν τον βαθμό και πλέον το μυαλό τους επικεντρώνεται στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (15:00). Ένα ματς όπου αποτελεί μονόδρομο η νίκη για την ΑΕΛ, καθώς θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τη Λαμία στην Πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς στη μάχη της παραμονής που δίνουν.

ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΓΚΟΛΙΑΣ

Εν τω μεταξύ, ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Γκόλιας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Όσον αφορά τώρα στους τιμωρημένους Νίκο Καρανίκα και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς που δεν αγωνίστηκαν στο Αγρίνιο, εξέτισαν τις ποινές τους και επανέρχονται στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ ο τραυματίας Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς αναμένεται να επανέλθει στον μεθεπόμενο αγώνα με τη Λαμία. Χθες η προπόνηση έγινε το μεσημέρι, ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το πρωί, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 20ής ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Συνολικά κόπηκαν 41.998 εισιτήρια, στους οκτώ αγώνες για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα να ανέρχεται στα 5.249. Αρνητικό ρεκόρ είχαμε στο παιχνίδι Ατρόμητος-Λεβαδειακός που κόπηκαν 435 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 25.097 εισιτήρια. Τέλος κόπηκαν συνολικά 1.919 εισιτήρια στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΑΕΛ. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 20ής αγωνιστικής: Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 1.126 εισιτήρια Ξάνθη - Λαμία 806 εισιτήρια ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 3.564 εισιτήρια ΑΕΚ-ΟΦΗ 7.580 εισιτήρια Ατρόμητος-Λεβαδειακός 435 εισιτήρια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 25.097 εισιτήρια Παναιτωλικός-ΑΕΛ 1.919 εισιτήρια Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1.471 εισιτήρια

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass