Ανέλαβε τα Τρίκαλα ο Κόστιτς

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 15:59

Λίγες ώρες μετά τη νίκη με 2-1 μέσα στη Δράμα επί της Δόξας, ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ Θωμάς Γράφας έλυσε τη συνεργασία του με τους διοικούντες τον ΑΟ Τρίκαλα και η θεσσαλική ομάδα βρήκε στο πρόσωπο του Μίλος Κόστιτς τον αντικαταστάτη του για τον πάγκο της.

Ο Σλοβένος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από τον πάγκο του Αχαρναϊκού, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους με τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι με την σειρά τους ανακοίνωσαν και τυπικά την πρόσληψή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Milos Kostic με συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι έτους. Ο κ. Kostic, γεννημένος στη Σλοβενία στις 23 Νοεμβρίου του 1971, έχει εργαστεί στον παρελθόν, στις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας U17 και U19, οδηγώντας και τις δύο χρονιές τις ομάδες του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Σλοβένος προπονητής έχει κάτσει στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και της βελγικής Lierse ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στη σλοβένικη Krka, για να ακολουθήσει η Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας. Στη χώρα μας έχει εργαστεί για τον Αχαρναϊκό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε και τον Ηρακλή. Τέλος, η τελευταία ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας είναι η Λουφτετάρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass