Γκιρτζίκης: «Ανεβαίνουν οι δευτεραθλητές» της Γ’ κατηγορίας

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2015 13:31

 

Από τα μπαράζ που θα δώσουν οι δευτεραθλήτριες των τεσσάρων ομίλων της Γ’ εθνικής κατηγορίας, αναμένεται να συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει απ’ όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, μιλώντας σχετικά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM»: «Τα έχω πει πάρα πολλές φορές και δυστυχώς κάποια πράγματα διαστρεβλώνονται στην πορεία. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και θα τον ακολουθήσουμε. Δυστυχώς υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να καταλήξουν κάπου. Με το καλό πρέπει να τελειώσει η επικύρωση στη Σούπερ Λιγκ, να δούμε στη Φούτμπολ Λιγκ πόσες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και έχουμε πάρει μια απόφαση πως το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας θα γίνει με 20 ομάδες. Στη συνέχεια, ερχόμαστε στους δευτεραθλητές της Γ’ κατηγορίας που από τα γραφόμενα φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την άνοδο. Όταν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο από κατηγορία σε κατηγορία, μπορούν να προσφύγουν στα δικαιοδοτικά όργανα και θα δούμε πού θα μας οδηγήσουν. Θέλουμε να έρθουν ομάδες στο πρωτάθλημα και να είναι ισχυρές. Δεν είμαστε εχθροί και θέλουμε ένα ποδόσφαιρο δυνατό και ανθρώπους που θα ενισχύσουν το άθλημα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα προϊόν, πρέπει να το προστατεύουμε και στη δεξαμενή από όπου πίνουμε νερό δεν πρέπει να ρίχνουμε δηλητήριο. Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύουμε το άθλημα που αγαπάμε πάση θυσία. Υπηρετώ το ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια, το έζησα και το αγαπώ».

Υπενθυμίζεται, ότι η διαδικασία προβλέπει την διεξαγωγή μπαράζ για την άνοδο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν απ το εάν οι δευτεραθλητές Αρης, ΑΕ Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της football league.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass