Κοπής πίτας Ακαδημιών και Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων του Δήμου Λαρισαίων

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΛΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2019 15:28

Στο "Χατζηγιάννειο" Πνευματικό κέντρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής πίτας των Ακαδημιών και Σχολών Εκμάθησης Αθλημάτων Δήμου Λαρισαίων.

Η αίθουσα εκδηλώσεων αποδείχθηκε μικρή για ακόμη μια φορά λόγω της μεγάλης προσέλευσης μικρών αθλητών και γονέων. Στην εκδήλωση προηγήθηκε ομιλία με θέμα "Διατροφή και παιδί" από την κα Νικόλ Τσιάνη διαιτολόγο-διατροφολόγο με σκοπό την ενημέρωση και τη διαπαιδαγώγηση σωστών διατροφικών συνηθειών. Οι συμβουλές της κ. Νικόλ Τσιάνη μέσα από έξυπνες εικόνες άφηναν ένα χαμόγελο στους μικρούς αθλητές που παρακολουθούσαν με μεγάλη χαρά δίνοντας έναν όμορφο τόνο στην όλη εκδήλωση. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Λαρισαίων για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Αλεξούλης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Αλέξανδρος Μπατζανούλης, ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ΑΕΛ Βαγγέλης Μόρας, αλλά και η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα εις μήκος κ. Λίλη Αλεξούλη. Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τόνισε τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από το αθλητικό τμήμα και τους γυμναστές της ΚΟΙΝΣΕΠ για την αναβάθμιση των Ακαδημιών, αναφέρθηκε στη βελτίωση των υποδομών (ενεργειακή αναβάθμιση στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, ηλεκτροφωτισμός στα Α.Κ., παρκέ σε 3 κλειστά γυμναστήρια σχολείων κ.α.). Ο κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις Ακαδημίες του Δήμου μας. Είναι σημαντικό πέρα από τις αθλητικές εκδηλώσεις, να δίνουμε βάρος και στις ενημερωτικές εκδηλώσεις όπως είναι η σημερινή "Διατροφή και παιδί" αλλά και σε επόμενες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν. Η παρουσία της πρωταθλήτριας κ. Λίλης Αλεξούλη και του αρχηγού της ΑΕΛ κ. Βαγγέλη Μόρα χαροποίησαν τους μικρούς αθλητές. Με τις τοποθετήσεις τους παρακίνησαν τα παιδιά να συνεχίσουν το αγαπημένο τους άθλημα που μέσα από την επιμονή τους θα πετύχουν τους στόχους τους και παρότρυναν τους γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους στις επιλογές τους. Να τονίσουμε ότι οι Ακαδημίες και οι Σχολές Εκμάθησης Αθλημάτων λειτουργούν πολλά χρόνια στον Δήμο μας από τους παρακάτω καθηγητές φυσικής αγωγής. Ποδόσφαιρο: Νίκος Αρσενίου, Θανάσης Κουτσαφίκης. Μπάσκετ: Λίντα Παυλοπούλου, Χάρης Σαμαντζής. Βολεϊ: Χριστίνα Παπανικολάου, Ελένη Σαμαρά. Ποδηλασία: Εύη Ευαγγέλου και Τένις: Βαγγέλης Αποστόλου, Ματίνα Κουρίνου, Έφη Καράτζου, Γιώργος Γκαμπλιάς. Η πίτα είχε μέσα 26 φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε αθλητικό υλικό(25) και ένα ποδήλατο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass