Τζούλιους Συναδινός: Το ΕΡΤ Sports HD μία εκτός επιχειρηματικών συμφερόντων φωνή

«ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 15:41

Την ικανοποίησή του για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας (σ.σ. αύριο 9 Φεβρουαρίου) του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ "ΕΡΤ Sports HD" εξέφρασε, με δημόσια τοποθέτησή του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού αναφέρθηκε στο κλείσιμο της ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου 2013 από την τότε κυβέρνηση Σαμαρά, τονίζοντας πως το αθλητικό κανάλι αποδεικνύει πως σήμερα η ΕΡΤ ακολουθεί τις «προκλήσεις της νέας μεταμνημονιακής εποχής». «Μια ακηδεμόνευτη και εκτός επιχειρηματικών συμφερόντων φωνή» χαρακτήρισε το EΡΤ Sports HD εν συνεχεία ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, τόνισε: «Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την είδηση για την έναρξη λειτουργίας του αποκλειστικού αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ. Κατ' αρχάς, διότι με σταθερά βήματα η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, σε όλους τους τομείς. Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση περνά, από το αλήστου μνήμης «μαύρο» και την απαξίωση, στις προκλήσεις της νέας μεταμνημονιακής εποχής. Κατά δεύτερο λόγο, διότι ο ελληνικός αθλητισμός θα αποκτήσει άλλη μια ακηδεμόνευτη και εκτός επιχειρηματικών συμφερόντων φωνή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάντα κοντά στον υγιή αθλητισμό».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass