Φραγκιάς αντί Οικονόμου

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2019 15:58

Όπως είχε αποκαλύψει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ), το κλίμα ήταν βαρύ στον Πανιώνιο για τον Νίκο Οικονόμου, με τη διοίκηση να αποφασίζει τη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Μάλιστα, οι «κυανέρυθροι» προέβησαν στην καταγγελία της σύμβασης προπονητικών υπηρεσιών που είχαν καταρτίσει με τον Νίκο Οικονόμου, με υπαιτιότητα του τελευταίου. Διάδοχος του Νίκου Οικονόμου στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου θα είναι ο έμπειρος Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη. Ο Φραγκιάς διετέλεσε για μόλις δύο αγώνες προπονητής του Πανιωνίου αυτή τη σεζόν και εν συνεχεία παραιτήθηκε, στις 21 Νοεμβρίου 2018. Απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Πανιωνίου για την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον 57χρονο τεχνικό Βασίλη Φραγκιά. Ο Βασίλης Φραγκιάς είναι γεννημένος στις 24 Αυγούστου 1961 με «πλούσιο» βιογραφικό, καθώς έχει διατελέσει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ανδρών του Κατάρ, ενώ έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ουκρανίας, ανάμεσα στις οποίες ο Κολοσσός Ρόδου, η Ντνίπρο, ο Ηλυσιακός, το Παγκράτι, ο Κεραυνός Λευκωσίας, η ΑΕ Λεμεσού, η Δάφνη και η Ολύμπια Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass