Αρχίζει μίνι γολγοθάς για τον Ερμή Αγιάς

ΜΕ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ - Ι. ΛΙΒΑΝΟΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ - ΣΗΜΕΡΑ Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ ΣΤ. ΖΙΒΑΝΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2019 22:53

Δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από το προσεχές Σάββατο με τον Αμύντα στο κλειστό του Υμηττού, δίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής ο Ερμής Αγιάς.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον α’ γύρο της διοργάνωσης με τρεις εκτός έδρας νίκες (με Εθνικό, Μαρούσι και Καστοριά) και αν μη τι άλλο στον επαναληπτικό γύρο θα πρέπει να πετύχουν κάτι αντίστοιχο ή και περισσότερο, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της έδρας, προκειμένου να κρατηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Ο Ερμής καλείται να βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού τόσο ο Αμύντας όσο και ο Χαρίλαος Τρικούπης (τον οποίο θα αντιμετωπίσει αμέσως μετά) διεκδικούν θέση στην πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ (έχουν τρεις βαθμούς διαφορά από τον Ερμή). «Μπαίνουμε σε μία δυάδα αγώνων που είναι πολύ δύσκολοι, ειδικά το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Αμύντα. Πρόκειται για μία ομάδα που ουσιαστικά έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια, τον ίδιο προπονητή, έχει αναπτύξει πολύ τους αιφνιδιασμούς, αγωνίζεται σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο, είναι σκληρή έδρα και κατά συνέπεια δεν πρέπει να εφησυχάσουμε» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμή Γιάννης Λίβανος και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που η ομάδα κάνει πορεία πρωταθλητισμού, τα παιδιά τα δίνουν όλα στις προπονήσεις, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για πετύχουμε τον στόχο μας. Βρισκόμαστε στις αρχές του β’ γύρου και θα πρέπει να πω ότι όπως και στον α’ γύρο ξεκινάμε πάντα από την έδρα. Από τη στιγμή που εντός έδρας έχουμε κερδίσει τους δύο συνδιεκδικητές του τίτλου, Ιωνικό και Ηρακλή, θέλουμε να διατηρήσουμε το απόλυτο στην έδρα μας και εν συνεχεία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μακριά από το «σπίτι» μας. Πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε. Το πρόγραμμα του β’ γύρου για τον Ερμή είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας όλες τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, δηλαδή τις ανταγωνιστικές προς εμάς ομάδες. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι και παράλληλα έχουν το σθένος και την ποιότητα να πετύχουν αυτό που θέλουμε».

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία για το δύσκολο ματς με τον Αμύντα. Άπαντες δίνουν το «παρών» στις προπονήσεις καθώς δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα τραυματισμών ή ασθενειών. Χθες το βράδυ αφίχθη ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Στέφαν Ζιβάνοβιτς, ο οποίος θα πάρει μέρος στη σημερινή διπλή προπόνηση. Ο Στέφαν Ζιβάνοβιτς αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Σερβίας οπότε δεν τίθεται θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας, ωστόσο το ζητούμενο για τον Γιάννη Λίβανο είναι η προσαρμογή του στο αγωνιστικό προφίλ του Ερμή. Η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, δηλαδή το πρωί της Παρασκευής. Εάν κριθεί ότι μπορεί να προσφέρει, ίσως του δοθεί κάποιος χρόνος συμμετοχής. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα αύριο το απόγευμα και θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Γ. ΠΑΠΠΑ

Παρελθόν για τον Ερμή Αγιάς αποτελεί ο Γιώργος Παππάς, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας. Ο Γιώργος Παππάς ήταν άμεσος συνεργάτης των Στέφανου Πέρκου, Γιώργου Σκαραφίγκα αλλά και του Γιάννη Λίβανου (για τρία παιχνίδια), ενώ να πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το διαζύγιο με τον Στέφανο Πέρκο είχε κοουτσάρει τον Ερμή στο νικηφόρο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Αμύντα. Παράλληλα ήταν προπονητής των Ακαδημιών του συλλόγου. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Την παραίτησή του υπέβαλε ο βοηθός προπονητή αλλά και προπονητής των ακαδημιών του Ερμή Αγιάς-Λάρισας κ. Γιώργος Παππάς. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 17ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο, είναι οι εξής: Αγ. Παύλου, 17.00, Πευκοχώρι-Χαρ. Τρικούπης: Τζαφλέρης-Πιτσίλκας-Ξέρας (Παπαγεωργίου) «Δ. Διαμαντίδης», 17.00, Καστοριά-Ιωνικός Ν.: Παπαπέτρου-Συμεωνίδης-Τζίμα (Βόντζας) Περιβόλας, 17.00, Απόλλων Π.-Καβάλα: Καλδίρης-Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σκαλτσής (Θεοδοσόπουλος) Αγ. Θωμά, 17.00, Μαρούσι-Κόροιβος: Παντελίδης-Κοντίλης-Νάστος (Δούκας) Καρδίτσας, 17.00, Καρδίτσα-Ηρακλής: Παναγιώτου-Βαρδάλος-Καρπάνος (Τέγα) Ψυχικού, 13.00, Ψυχικό-Ιπποκράτης: Κατραχούρας-Ζαχαρής-Καρακάσης (Σταύρου) «Π. Σαλπέας», 17.00, Εθνικός-Διαγόρας Δρ.: Σκούτας-Μαγκουνής-Λύρας (Ντίνος) Υμηττού, 17.00, Αμύντας-Ερμής Αγιάς: Αναστόπουλος Α.-Μαλαμάς-Κωνσταντινίδου (Άκελ)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass