Τίμησαν Τσανακά και Ντέλετιτς

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2019 19:20

Εκδήλωση διοργάνωσε ο μοναδικός γυναικείος σύνδεσμος φιλάθλων στην Ελλάδα «Βυσσινί Αμαζόνες», κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε η κοπή πίτας του συλλόγου, και βραβεύτηκαν ο Γιάννης Τσανακάς(για πρώτη φορά) και ο ποδοσφαιριστής Μίλος Ντέλετιτς.


Ο Τσανακάς έγραψε τη μουσική του ύμνου της ΑΕΛ (τους στίχους έγραψε ο Λάζαρος Τσιλιγγίρης και τον πρωτοτραγούδησε ο Βάκης Γιαννούλης) και την πλακέτα παρέλαβαν δύο μουσικοί που συμμετείχαν στην ηχογράφησή του (1972) ο Πέτρος Χατζής (κρουστά) και ο Φόρης Σαμπάνης(τρομπέτα). Είναι οι μοναδικοί που βρίσκονται στη Λάρισα, οι υπόλοιποι είναι στην Αθήνα ή έφυγαν από τη ζωή.
Ακολούθησε η βράβευση του Μίλος Ντέλετιτς για την προσφορά του στην ομάδα.
Από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ το παρών έδωσαν οι: Ζήσης Ντελόπουλος και Γιώργος Τάκας. Επίσης παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής και η πολιτευτής Κατερίνα Ζαχείλα. Παρών ήταν και ο πρόεδρος του συνδέσμου ερασιτεχνών ποδοσφαίρου νομού Λάρισας Μανώλης Γαραζανάκης. Τα τρία φλουριά της πίτας βρήκαν οι: Χατζής Πέτρος, Κούρτη Εύα και Αδαμόπουλος Βαγγέλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass