Τα Τρίκαλα αντίπαλος των Μικτών της ΕΠΣ Λάρισας

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ (12:30 ΚΑΙ 14:30)

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2019 18:57

Με τα Τρίκαλα στο δημοτικό γήπεδο Μεγαλοχωρίου θα αγωνιστούν αύριο οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, των πρωταθλημάτων προεπιλογής ΕΟ.


Από τους προπονητές των Μικτών κ. Δημήτρη Τσέτσιλα και Νίκο Φώλλα, καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται αύριο στα γραφεία της ΕΠΣ Λάρισας (Αδριανού 12) στις 09.00, από όπου θα αναχωρήσει και η αποστολή για τα Τρίκαλα (σ.σ. ο αγώνας της Κ-14 αρχίζει στις 12:30 ενώ της Κ-16 στις 14:30):
Κ-14 : Νικολακούλης, Αντωνόπουλος, Μπόρος, Γκίτσας, Πινακάς, Νινίκας, Μπαγιώτας (ΑΕΛ), Λάζος, Αρσενίδης, Φώλιας, Αρσένης (Νίκη Μιχαήλ), Κωνσταντίνου, Νότας (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Χατζής (Πελασγιώτιδα), Γαρυφάλλου (Απόλλων Λ.), Μπαλαμώτης (Ηρακλής Λ.), Φετάου (Αμπελωνιακός), Ιορδανίδης (Λαρισαϊκός)
Κ-16: Πατέτσιος, (Λαρισαϊκος), Γκατζιούρας, Ζαμπέτας (Σμόλικας), Καραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε) , Καραγιάννης (Οικονόμος Τσαριτσάνη) Ζάρας, Αθανασιάς (Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι Θύελλας), Ζησούλης, Κατσίκας, Μητάκος (Νεα Πολιτεία), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Βλησαρουλης (Απολλων) , Ντέκας ( Αβέρωφ)
*Διαιτητές στα δύο παιχνίδια ορίστηκαν, στο Κ-14 οι κ. Κωσνταντίνος Τσακστάρας, Αλέξανδρος Δουφάκης, Στέφανος Τέγος, ενώ στο ματς της Κ-16 διαιτητής θα είναι οι Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, και επόπτες οι ίδιοι με το ματς της Κ-14, όλοι από την Ένωση Γρεβενών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass