Θεσμός η 1η Γιορτή Αθλητισμού Δ. Τυρνάβου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ - ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2019 22:04

Εντυπωσιακή ήταν από όλες τις απόψεις η μεγάλη 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Τυρνάβου που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αμπελώνα.


Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη αλλά και βράβευση των αθλητικών δραστηριοτήτων των αθλητικών σωματείων του Δήμου Τυρνάβου και για να τιμηθούν αθλητές που διακρίθηκαν στο παρελθόν.
Στην 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Τυρνάβου, αφανείς αλλά ουσιαστικά εκείνοι που είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης ήταν η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και π. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή – Ζαχαράκη και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Κώστας Χρυσοβέργης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι μετά τη φετινή του επιτυχία να καθιερωθεί ως θεσμός.
Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της διοργάνωσης ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή της θητείας της η δημοτική αρχή στάθηκε δίπλα στα τοπικά σωματεία και σε αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας το έργο τους ενώ συνέβαλε τα μέγιστα για τη βελτίωση όλων των υποδομών, αφού θεωρεί ότι ο αθλητισμός είναι τομέας που απαιτεί τη μεγάλη προσοχή και τη στήριξη του δήμου ως ένας τομέας δράσης που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη θωράκιση της νεολαίας. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού.
Ο δήμαρχος Τυρνάβου μίλησε για την αγαστή συνεργασία και στον αθλητικό τομέα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και προσωπικά με τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό τον οποίο και ευχαρίστησε για τον ενδιαφέρον του για τον Δήμο Τυρνάβου και στον τομέα του Αθλητισμού.
Αναλυτικότερα ο κ. Σαρχώσης έκανε αναφορά για τις συντηρήσεις στα κλειστά γυμναστήρια και στα γήπεδα σε όλο τον Δήμο. Τέλος τόνισε ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν μεγάλα έργα όπως η δημιουργία γηπέδων στο στάδιο του Αμπελώνα προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, η συντήρηση του αθλητικού κέντρου στον Αμπελώνα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ και τα έργα στο κλειστό κολυμβητήριο του Τυρνάβου προϋπολογισμού 2.600.000 ευρώ.
Μετά τον δήμαρχο Τυρνάβου χαιρετισμό απηύθυνε και ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κώστας Χρυσοβέργης ο οποίος αναφέρθηκε στη διοργάνωση, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι, «κάθε άνθρωπος και ιδιαίτερα οι νέοι που έρχονται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους, έρχονται πιο κοντά στο σωστό τρόπο ζωής με αρχές του ευ αγωνίζεσθαι της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο».
Το πρόγραμμα παρουσίασαν ο δάσκαλος κ. Θανάσης Γκρόζος και η δασκάλα κ. Έφη Τσιγάρα. Σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντριών κ. Βιβής Μπουλουμπάση, Βάσως Χρυσοβέργη και Ελένης Μπουλουμπάση.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
Γκόλτσιος Κωνσταντίνος, Ντίντου Ελένη, Μπρέζα Αννα-Μαρία, Φυτιλής Ευθύμιος, Ντίντου Θεοδώρα, Γκόλτσιου Ιωάννα, Τσουβελακίδης Ιωάννης, Κουτίνας Μιχάλης, Γκατζηρούλη Στεφανία, Μπίτης Κωνσταντίνος, Μαρκούλη Δέσποινα, Ματζώκας Κωνσταντίνος, Μπαντής Θεόδωρος, Τσαρουλια Μαρία, Γκούμας Ιωάννης, Γκανάτσιος Νικόλαος, Λάκη Μιχαέλα, Βόγγολη Αικατερίνη - αθλήτρια στίβου.

 

ΠΡΟΣΩΠΑ
Σωτηρία Μπάρδα, Μπεκιάρης Βασίλης, Γκόλτσιος Χρήστος, Τσικούρας Νικόλαος, Χαλιβερα Τάνια.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ
Αβδουλά Χριστίνα, Ζησιάδη Πασχαλίνα,Τσέτσιλα Δέσποινα, Βλαχογιάννη Δέσποινα, Μπζιώτας Αγγελος, Γκοντα Ελένη, Χαδούλης Χρήστος, Πονηρός Ιωάννης, Δαλαμήτρας Γεώργιος, Μπεκιάρης Ιωάννης, Καραγιάννης Ιωάννης, Σιαΐνη Κωνσταντίνα, Μπάρδας Στάζιτς Φίλιππος Ιωάννης, Χατζής Ιωάννης, Καραδήμου Ειρήνη, Γιαννώτα Αναστασία, Καραδήμου Δέσποινα, Εξαρχος Αστέριος, Σιαΐνη Ιωάννα, Σιαΐνης Στέφανος, Αγριόδημου Χριστίνα, Ντέλλας Βασίλειος, Χασαμπαλιώτης Εμμανουήλ, Χασαμπαλιώτη Γεωργία, Μπόντης Απόστολος, Τσαπραλή Χριστίνα, Βενέτη Κλειώ, Γιοβανόπουλος Βασίλης, Τσακνάκης Γεώργιος, Ζιώγα Φερονίκη, Αργυρούλης Νίκος, Γιάννης Ρίζος, Βασίλης Κουτοβας, Φουρκιώτης Χάρης, Βουγιατζής Κώστας, Μπαϊραχτάρης Στέλιος, Χαλούλης Ηλίας, Μανασης Βασίλειος, Πάτσιος Νικόλαος, Γιάγκος Παναγιώτης, Σάμπρης Ιωάννης, Παπαδήμας Δημητριος, Ζαραγκότας Κων/νος.

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Φωτ.: Λεων. Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass