Απέκτησε «συγκάτοικο» στην 5η θέση ο Ολυμπιακός

ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕ 76-55 ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 16:19

Ένα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο, όταν βρέθηκε στο -21 (6-27 στο 10’), δεν επέτρεψε στον κάκιστο επιθετικά Ολυμπιακό την ανατροπή, χάνοντας έδαφος στη διεκδίκηση της 4ης θέσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με το βαρύ 55-76 από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με τους «μπλαουγκράνα» να «πιάνουν» τον Ολυμπιακό στην κατάταξη (και οι δύο έχουν ρεκόρ 12-9), αλλά να τον... ρίχνουν στην 6η θέση, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον «συγκάτοικο», μετά την κάλυψη της διαφοράς της ήττας τους στη Βαρκελώνη (60-69). Τα δεκάλεπτα: 6-27, 28-38, 43-55, 55-76 Διαιτητές: Ρίζικ (Ουκρανία), Γιόβτσιτς (Σερβία), Χόρντοφ (Κροατία) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντέιβιντ Μπλατ): Ουίλιαμς-Γκος 9, Τουπάν 4, Σπανούλης 7, Τίμα 1, Μιλουτίνοβ 13, Στρέλνιεκς 13, Βεζένκοφ, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Μπόγρης 2, ΛεΝτέι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Σβέτισλαβ Πέσιτς): Σεραφάν 8, Πάνγκος 9, Σίνγκλετον 18 (5), Χανγκά 11 (1), Μπλάζιτς 8 (2), Ερτέλ 7, Οριόλα 2, Κούριτς, Κλαβέρ 3 (1), Τόμιτς 10 *Από τα VIP, δίπλα στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, είδε το ματς ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου. **O αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης παρακολούθησε, κατά την προσφιλή συνήθειά του, δια ζώσης, τον αγώνα, ενώ στο ημίχρονο είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Δημήτρη Αγραβάνη. ***Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ (21:30), για την 21η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας επιστρέψει... λαβωμένος από τις τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ευρωπαϊκές απώλειες του. Οι «πράσινοι» έχουν... κατρακυλήσει στην 12η θέση με ρεκόρ 8-12, όπερ σημαίνει ότι το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία την υπεράσπιση της έδρας του, προκειμένου να δώσει παράταση στο όνειρο της πρόκρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass