Με... Κόκκινο πάει για άνοδο η Αμπελιά

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 21:02

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε  ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ο οποίος ανακοινώσε την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γιάννη Κόκκινου.


Πρόκειται για ένα επιδέξιο αριστερό χαφ, με πολύ μεγάλη αίσθηση του γκολ (σ.σ. αναδείχθηκε αρκετές φορές πρώτος σκόρερ), ο οποίος αγωνιζόταν στον Σμόλικα Φαλάνης και έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Ο Γιάννης Κόκκινος είναι γεννημένος στις 16/11/1984 στη Γιάννουλη της Λάρισας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τη Δήμητρα Γιάννουλης (ομάδα της Α1’ Κατηγορίας ΕΠΣΛ) και στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Γ’ και Δ’ Εθνική με τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Τύρναβο, τον Α.Σ. Τρίκαλα 2011, τον Α.Σ. Πυργετού, την Κασσιόπη ενώ έπαιζε έως τώρα στον Σμόλικα.
Οι «κόκκινοι» λοιπόν  του Αχιλλέα Τσιβόπουλου απέκτησαν ακόμη έναν ποδοσφαιριστή, τρίτο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά τους Γρηγόρη Περήφανο και Σταύρο Σαμαρά – Καμηλαράκη.
Ποδοσφαιριστής που ανεβάζει αισθητά το επίπεδο του συνόλου και θέλει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α’ τοπική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass