Τροΐζι: Ευχαριστημένος

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2019 15:37

Την αξία του Πλατανιά αναγνώρισε στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι.

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά, συνεχίζοντας ως εξής: «Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, πολύ δυνατός στην έδρα του και το ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς κέρδισε τις μάχες στο κέντρο και έπαιζε καλύτερα από μας και ήταν πιο επικίνδυνος, στο δεύτερο ημίχρονο μίλησα με τα παιδιά να είναι πιο προσεκτικοί στο κέντρο και πιστεύω ότι το παιχνίδι γύρισε και μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Είχαμε μία από τις καλύτερες ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Δεν το βάλαμε το γκολ, κρατήσαμε το 0-0 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε ψηλά».

*Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του για να φτάσουν στο γκολ δήλωσε μετά τον αγώνα ο Γιάννης Τάτσης.

«Δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο παιχνίδι», είπε ο τεχνικός του Πλατανιά, λέγοντας στη συνέχεια τα εξής: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και στα πρώτα τρία λεπτά είχαμε κάνει ήδη τρεις τελικές και θα μπορούσαμε από την αρχή να έχουμε ανοίξει το σκορ. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και μια δυσκολία, το είχαμε προβλέψει γιατί αυτή η ομάδα έχει κάνει τέσσερα "διπλά" και είναι μια ομάδα που κοιτάζει την αμυντική οργάνωση και σε κόντρες επιθέσεις με ατομικές ενέργειες και με την ποιότητα κάποιων παικτών κοιτάζει να πάρει το παιχνίδι. Σε εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν έγινε αυτό, έχοντας καθολική υπέροχη. Είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι και το ίδιο ξεκινήσαμε και στο δεύτερο. Αλλάξαμε σχηματισμό, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα… Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και τελικές, όμως, όπως είπα, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Σε αυτό, στον ρυθμό που έχει ο αγώνας, συνετέλεσαν και κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, οι οποίες μας εκνεύρισαν, χωρίς να θέλω να πω κάτι παραπάνω, ότι διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Απλά, θα μπορούσαμε να έχουμε μια περισσότερη ηρεμία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Εν τέλει, θέλω να πω και πάλι ότι δεν έχω κάποιο παράπονο γιατί έγινε μια καλή προσπάθεια, απλώς έλειπε η ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή για να ανοίξουμε το σκορ και να αποκτήσουμε το πάνω χέρι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass