Βαθμοφόρο αποτέλεσμα θέλει σήμερα ο Απόλλων Λ.

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2019 15:00

Αποφασισμένος κάτι να πάρει σήμερα στα Χανιά ο Απόλλων Λάρισας, αγωνίζεται στις 15:00 στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων με τον Πλατανιά, παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.


Είναι ουσιαστικά ένα ντέρμπι, ανάμεσα στον τρίτο και τέταρτο της βαθμολογίας και το ματς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.
Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, όμως προετοιμάστηκαν κατάλληλα και θα παίξουν με την πρέπουσα σοβαρότητα, για να επιστρέψουν στη Λάρισα με βαθμό ή βαθμούς στις αποσκευές τους.
Χθες το απόγευμα έγινε προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε η αποστολή, καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν κατέστη δυνατό η ομάδα να προπονηθεί στο γήπεδο του Μάλεμε.
Δόθηκαν έτσι οι τελευταίες οδηγίες από τον τεχνικό Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μαρκολίνο.
Στην αποστολή λοιπόν που βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Μαντζάρης, Κουτογλίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Καρατάσιος, Λούκας Ράμος, Γαρυφαλλόπουλος, Λίταινας, Μπιμάι, Αγιώτης, Λουκάο, Πολέτο, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης και Καμπέρης.

 

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Οι καιρικές συνθήκες αποτέλεσαν το βασικό πρόβλημα του Πλατανιά, στη χθεσινή προπόνηση.
Ο τεχνικός Γιάννης Τάτσης υπολογίζει πλέον στους Νίλι, Μποσέτι που έβγαλαν το πρόγραμμα και αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή για το σημερινό ματς στα Περιβόλια.
Η βροχή ήταν καταρρακτώδης και σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους το πρόγραμμα είχε μικρότερη διάρκεια και η 18άδα θα ανακοινωθεί σήμερα το μεσημέρι στο Μάλεμε, εκεί όπου έχουν δώσει ραντεβού η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές.
*Πρόστιμο 7.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό καλείται να πληρώσει ο Απόλλων Λάρισας, μετά από την απόφαση του αθλητικού δικαστή της Ένωσης Β’ Εθνικής. Αντίθετα, απαλλάχθηκε ο Ηρακλής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ
Ο Νίκος Τεβεκέλης (ΕΠΣ Μακεδονίας) ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Απόλλωνα Λάρισας. Συνεργάτες του θα είναι οι κ. Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας) και Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αγγελάκης (Μακεδονίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Πέτρος Κόνιαρης (Ανατολικής Αττικής).

 

ΝΤΕΡΜΠΙ KAI ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
Η αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλου με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League.
Οι «νεοφώτιστοι» του Βόλου υποδέχονται τον «Γηραιό» και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν επικεφαλής και ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη Super League, ενώ οι Θεσσαλονικείς που φαίνεται να χάνουν το τραίνο της επιστροφής στα «σαλόνια», θα παίξουν για το γόητρο. Από κει και πέρα, η Κέρκυρα έχει -θεωρητικά- εύκολο έργο, υποδεχόμενη τον ουραγό Αιγινιακό, στην προσπάθεια να διεκδικήσει είτε την απευθείας άνοδο είτε το μπαράζ.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία έχουν ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ (15:00)
ΝΠΣ Βόλος–Ηρακλής    ΕΡΤ-3
Πλατανιάς–Απόλλων Λάρισας
ΑΥΡΙΟ (15:00)
Απόλλων Πόντου–Σπάρτη
Κέρκυρα–Αιγινιακός
Δόξα Δράμας–ΑΟΧ Κισσαμικός
ΑΕ Καραϊσκάκης–Εργοτέλης
Αήττητος Σπάτων–Τρίκαλα    ΕΡΤ-3
ΔΕΥΤΕΡΑ (28/1-15:00)
15:00 Ηρόδοτος–Παναχαϊκή

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
1. *ΝΠΣ Βόλος     29-7    32
2. Κέρκυρα    16-8    26
3. *Απόλλων Λάρισας    18-10    24
4. Πλατανιάς    17-9    22
5. Εργοτέλης    20-14    20
6. Παναχαϊκή    12-11    18
7. *Απόλλων Πόντου    10-10    18
8. Ηρακλής    14-13    17
9. *Δόξα Δράμας    13-15    16
10. ΑΟΧ/Κισσαμικός    12-12    15
11 . Ηρόδοτος    10-21    15
12. *ΑΕ Καραϊσκάκης    7-14    14
13. Σπάρτη    9-15    11
14. *Τρίκαλα    10-15    11
15. *Αήττητος Σπάτων    7-15    9
16. *Αιγινιακός    12-27    9
*Έχουν από 12 αγώνες

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass